Butikssäljare

Butikssäljare

VILL DU BLI EN AV OSS I STORUMAN?

Vi söker Butikssäljare till K-Bygg Fresks i Storuman

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med försäljning av våra produkter och tjänster till proffs och konsumentkunder. Dina arbetsuppgifter består främst av försäljning, rådgivning, uppackning och exponering av varor.

Tjänsten är ett vikariat på heltid med eventuell möjlighet till förlängning/tillsvidareanställning. Arbetstiderna är schemalagda vardagar samt lördagar.
Erfarenhet från branschen och försäljning är meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper
Du har hög servicekänsla, är målmedveten, resultatinriktad samt har ett stort engagemang och driv. Med en positiv attityd och social kompetens skapar du goda relationer med våra kunder.

Du får chansen att vara en del av ett företag med hjärta och engagemang både för våra medarbetare och kunder. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag.

Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund.

K-Bygg Fresks värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Din ansökan vill vi ha senast den 30 november, men skicka gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Storuman
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kesko Sverige äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Bygghandel för proffs och konsumenter, infrastruktur så som elnät, telenät och vatten- och avlopp. Våra varumärken är K-Bygg, K-Rauta och Onninen.

Vi finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag är vi 1400 medarbetare och vi fortsätter att växa.

Kesko Sverige är ett helägt dotterbolag till den finska koncernen K-Group som driver dagligvaruhandel, bilhandel samt bygg- och teknisk handel. K-Group har 45 000 anställda med verksamhet i 8 länder.

Alla vi som arbetar inom Kesko Sverige har ett gemensamt mål: att bli nr 1 i Sverige inom bygg- och infrastruktur och branschens mest attraktiva arbetsgivare.