Erfarna svetsare

Erfarna svetsare

Vi erbjuder dig ett
omväxlande arbete i ett spännande företag där det finns goda möjligheter att utvecklas inom svetsning. Du kommer till ett team med mycket god kamratanda.

Dina arbetsuppgifter Självständigt arbete på vår svetsavdelning med egna produkter såväl som kontraktskunder. Vår strategi är tillverkning av sammansatta komponenter med hög förädlingsgrad. Detta innebär tillverkning av en större mängd artiklar i mindre serier.

Då vi till viss del endast har enklare fixturer är det viktigt att du är erfaren samt har en god hantverkskänsla. Goda kunskaper i ritningsläsning samt datorvana är också önskvärt. En viktig del i arbetet är att i samarbete med tekniker och konstruktörer utforma nya fixturer och förbättra gamla i syfte att öka produktivitet och kvalitet.

För oss är det mycket viktigt att vi hela tiden utvecklar oss och blir bättre, i detta kommer du att ha en viktig roll.

Vi svetsar till största delen med rörtråd (MAG) men även MIG och
TIG.

Tillträde efter överenskommelse.

Skallkrav:
  • Gymnasial utbildning som industrisvetsare eller
motsvarande.
  • Svenska
  • Körkort B


Meriterande:
  • Erfarenhet från liknande arbete
  • Svetsarprövning motsvarande ISO 3834-2
  • Körkort C
Omfattning:
  • Heltid
Arbetstider:

Arbetstiden
är dagtid/skift efter behov.

Du som söker har
erfarenhet inom svetsning, gärna med kompletterande utbildningar/erfarenheter.
Du är en driftig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt. Är du intresserad av att lära dig programmering av svetsrobotar eller redan har erfarenhet är det ett plus. Roboguide/WeldPro är vårt beredningsprogram

Ansökan, samt frågor rörande ovanstående tjänst, skickas till jobbansokan@compia.se eller direkt till vår platschef, Roger Kallin, mob. 070 221 64 65
Mer info
Kontaktperson Roger Kallin
Telefon 0951-77315
Email Mejla Roger Kallin
Område Storuman
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.compia.se
Sista ansökningsdag 14 nov 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compia Group är en företagsgrupp baserad på kvalificerad kontraktstillverkning av mekaniska maskin- och plåtkomponenter till den tunga onroad- och offroadindustrin.

Compias kunder är bl a Ålö, Engcon, Vimek, Specma, Bracke Forest, Indexator. Alla verksamma på den globala marknaden med höga krav på sina underleverantörer.