Proffssäljare till Bygma Hemavan

Proffssäljare till Bygma Hemavan

Vi på Bygma i Hemavan söker nu efter en ny Proffssäljare med starkt driv och engagemang. Som Proffssäljare spelar du en viktig roll i anläggningens utveckling genom att skapa en god relation med våra kunder, såväl framtida som befintliga. Du arbetar tätt med kollegorna på anläggningen och rapporterar till Platschef. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid, med tillämpad provanställning.

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet av relationsbyggande försäljning
  • Erfarenhet av att utforma offerter
  • Produktkunskaper inom byggmaterial
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • B-körkort och tillgång till egen bil
Det anses meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet TRYGG.

Egenskaper

Som vår nya kollega är du resultatinriktad och brinner för försäljning. Du är serviceinriktad, har en god kommunikativ förmåga och är duktig på att skapa relationer. Du trivs i en föränderlig miljö och kan prioritera rätt uppgifter när tempot är högt. Du håller kunden i fokus, är lösningsorienterad och mån om att leverera hög kvalitet till dina kunder.

Våra värderingar

På Bygma strävar vi efter att i alla lägen visa Trovärdighet, Affärsmässighet och Nytänkande. Det lyckas vi med genom att arbeta aktivt med Teamwork, Ledarskap och Personlig utveckling. Detta utgör ramen för vad vi förväntar oss av varandra, som kollegor, leverantörer och samarbetspartners. Bygmas potential ligger i varje enskild medarbetare och är nyckeln till hur vi når våra mål.

Ansökan

Skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) snarast möjligt, dock senast 2022-08-14. Då vi går igenom urvalet löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Storuman
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygma Sveriges anläggningar finns idag på 18 orter i Mälardalen, Stockholm, Dalarna och Norrland. Gemensamt för alla våra anläggningar är att vi endast säljer byggvaror och verktyg från beprövade kvalitetsmärken.

Bygma Sverige är en del av den danska privatägda koncernen Bygma Gruppen A/S, med totalt 2475 medarbetare och en omsättning på 12,8 miljarder SEK (2020).