DRIFTCHEF TILL OUTOKUMPU LONG PRODUCTS

Drivs du av att arbeta med ständiga förbättringar och utvecklande projekt samtidigt som du gillar problemlösning? Att ta eget initiativ, vara öppen för förändring och att leda och entusiasmera medarbetare mot uppsatta mål? Då har vi rollen för dig.

ARBETSUPPGIFTER
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter som driftschef på Storforsenheten ingår främst att leda personalen i det dagliga arbetet, se till att personalen trivs och utvecklas samt ansvara för att verksamhetsplanen och att uppsatta KPI:er och budget uppnås. Vidare i rollen ansvarar du för att utrustningen bibehåller en hög tillförlitlighet och kostnadseffektivitet, samt att arbetsmiljö och säkerhet håller hög kvalitet. Även utvecklingsprojekt och ständiga förbättringar är en del av din roll. Ytterligare ansvarsområden:

  • Produktivitetsförbättringar
  • Säkerställa utbildning hos personal
  • Utveckla flexibilitet mellan operationer
  • Leda produktions-, styr- och andra relevanta möten
  • Inköp och det lokala lagret
PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet från tillverkande industri, gärna inom kvalitet, produktion eller teknik samt kunskaper inom produktionsekonomi. Du kommunicerar utan problem på engelska, även i skrift. För att lyckas som driftchef så innebär det att du har en analytisk och kreativ ådra samt är kommunikativ då du har många kontaktytor internt som externt. Du har ständiga förbättringar i fokus och gillar att lösa problem. Din förmåga att få medarbetare att trivas och utvecklas genom ditt trygga ledarskap inspirerar omgivningen till engagemang och arbetsglädje.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som driftchef är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Outokumpu Long Products AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och vi hänvisar alla eventuella frågor kring tjänsten till dem.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Mer info
Område Storfors
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.outokumpu.com
Sista ansökningsdag 27 mars 2023 (5 dagar kvar)