Platschef - Jordkullen

Platschef - Jordkullen

Jordkullen har under de senaste åren haft en positiv utveckling och behöver nu stärka teamet med ytterligare en nyckelperson. Vill du arbeta i ett framgångsrikt entreprenadföretag där värderingar och normer som ansvarsfull, lyhörd och handlingskraftig alltid står i fokus? Då kan du vara vår nästa Platschef!

Som Platschef hos oss på Jordkullen behöver du tycka om att arbeta med frihet under ansvar. Du kommer ansvara för flera projekt som du tillsammans med dina arbetsledare och medarbetare driver framåt med stor entusiasm. VD och Projektchefen finns även dem nära till hands. Vi kommer tro på dig fullt ut och söker därför dig som har en god insikt i projektens gång för att vara proaktiva vid eventuella avvikelser avseende budget, tidplan eller annat som kan dyka upp.

Då vi erbjuder dig stor frihet i projekten kommer du behöva planera, leda och följa upp produktionen på arbetsplatserna. Du kommer upprätta produktionsplan och produktionskalkyl och ansvara att dessa följs. Att leda och driva det dagliga arbetet i samarbete med arbetsledare, underentreprenörer och produktionspersonal är något du trivs med samt att skapa en positiv och motiverande atmosfär i arbetsgruppen.

Vi söker dig som har erfarenhet från arbetsledning inom entreprenadsektorn, gärna som Platschef, Projektchef eller motsvarande. En civil-, alternativt högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnad eller motsvarande är meriterande men absolut inget krav.

Som person är du lyhörd, flexibel och har lätt för att skapa kontakter både internt och externt. Du ser projektets affär i ett helhetsperspektiv samtidigt som du tycker det är roligt med detaljer. Du är drivande, lösningsfokuserad och kan skapa struktur för ditt arbete. Du tycker att det är roligt att leda och inspirera andra människor och har ett genuint intresse för byggprocessen.

Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på Jordkullen!

Vi hoppas att just du vill bli en av oss!
Mer info
Område Storfors
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 23 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jordkullen är ett entreprenadföretag, som arbetar med mark- och anläggningsföretag. Vi arbetar med mark- och anläggningsarbeten, rivning och marksanering. Vi säljer och levererar material som är kopplat till branschen, som exempelvis grus- och bergprodukter. Sedan starten 1949 har vi strävat efter att jobba i ett nära samarbete med våra kunder. Företaget har under det senaste året utvecklats i mycket positiv riktning där vi bland annat 2018 utnämndes som ett av DI:s gasellföretag.

Vi finns i Storfors, med i första hand Värmland, Närke och Dalarna som arbetsfält.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Andrea Elfman på 073 509 38 66. Välkommen med din ansökan senast 23 april.