Distriktssköterska/sjuksköterska, vårdcentralen Storfors

Distriktssköterska/sjuksköterska, vårdcentralen Storfors

Distriktsköterska/sjuksköterska, vårdcentralen Storfors.
Vi är en trygg och väl sammansvetsad grupp av läkare, sjuksköterskor, kurator, vårdadministratörer, fotvårdare och undersköterskor som arbetar på en vårdcentral vi är mycket stolta över. Vi söker nu en distriktsköterska/sjuksköterska till vår verksamhet.
I ditt uppdrag ingår även rollen som samordningssjuksköterska. Ett viktigt uppdrag där du tillsammans med kommunen, samverkar kring patienters utskrivning från slutenvården.
Du kommer dessutom att vara delaktig i det fortsatta utvecklingsarbetet med arbetsväxling.

Kvalifikationer
Verksamheter söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska. Du har ett genuint intresse att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll, van att arbeta självständigt och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, är stresstålig och inte rädd för att ta egna initiativ. Vi är måna om att hitta kollegor som passar in i vårt team. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Marina Johansson, biträdande enhetschef
Telefon 0590-188 34
Område Storfors
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Vi arbetar med telefonrådgivning och eget mottagningsarbete. Genom arbetsväxling har vi fått sjuksköterskearbetet till ett mer utvecklande uppdrag.
Vi har ett gott samarbete med vårdcentralerna i närliggande kommuner.