Hoppa till innehåll
Zyxel Networks A/S logotyp

Norsk- eller finsktalande, Account Manager, B2B

Ansök nu
Om tjänsten
Zyxel har fått företag och hemanvändare online i över 30 år och har sedan första dagen förlitat sig på innovation och kundorienterad service.
Idag används AI och molnet för att leverera snabba, pålitliga och säkra nätverkslösningar för företag och hemanvändare.
Zyxel är en global kraft på kommunikationsmarknaden med en oöverträffad internationell närvaro som inkluderar:
- representation på 150 marknader
-1 000 000 företag som arbetar smartare med Zyxels lösningar
-100 miljoner enheter installerade

Zyxel bygger framtidens nätverk, skapar potential och möter behoven på den moderna arbetsplatsen - Zyxel ger människor kraft på jobbet, i leken och i livet.

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag med bas i Stockholm med verksamhet över hela landet. Vi vänder oss till dig med ett engagemang och driv utöver det vanliga. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg. CV:t är en del, men de personliga egenskaperna är viktigast.

I samarbete med Zyxel söker vi nu en Account Manager.  
Din profil
För att lyckas vet vi att följande egenskaper är viktiga i din framtida karriär hos oss:
  • Personligt ledarskap
  • Ambitiös
  • Energifull
  • Lösningfokuserad
  • Arbetsglad
  • Det ska finnas ett naturligt driv i din personlighet.
Många av dina arbetskamrater kommer från idrotten och besitter en tävlingsnerv vilket gör att du kommer tycka att varje arbetsdag ger dig en utmaning och glädje.
Mer om säljrollen
 I din säljroll på Zyxel får du möjligheten att jobba främst med återförsäljare i Norge eller Danmark & även till viss del i övriga Norden. Du kommer att arbeta med support, kampanjinformation och bearbeta återförsäljare där det finns potential att utveckla affären samt att informera och arbeta in en del helt nya återförsäljarkunder. För att lyckas i rollen är det viktigt att du sätter dig in i din blivande kunds affär. Vi erbjuder dig möjligheter till personlig utveckling då många av dina blivande kollegor har stor erfarenhet av både bransch och produkt. Du kommer till ett starkt team.
Ansökan
Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att ringa Ulf Gresté på 08-99 66 34 eller maila via ulf@b3p.se. 

Välkommen med din ansökan!
Kort beskrivning
Vi söker en stjärna till Zyxels säljteam. Vi rekryterar personal med rätt personliga egenskaper. Känner du att det här är rätt miljö för dig när du läst färdigt annonsen, tveka inte att höra av dig samt att söka tjänsten.

#nyttjobb #jobbStockholm #AM #accountmanager #sälj #sales
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare