Hoppa till innehåll
Ansök nu

Säljare Rental
Stockholm

Zeppelin Rental levererar högkvalitativa produkter från ledande tillverkare och varumärken och är ett tryggt val när det kommer till uthyrning. Vi är en kund- och säljdriven organisation, vilket innebär att det är kunderna, och därigenom du som säljare, som är i centrum för hur företaget utvecklas. Det är människorna som arbetar på Zeppelin som gör skillnaden - We are Zeppelin!

Idag verkar Zeppelin Rental främst inom Heavy Equipment och står nu inför en kraftfull expansion där vi kommer att utöka vårt sortiment och utveckla nya marknader. Vi fortsätter vår tillväxtresa och rekryterar nu en säljare inom rental till vår verksamhet i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som säljare rental representerar du Zeppelin Rental, Caterpillars entreprenadmaskiner och andra ledande varumärken inom bygg- och anläggningsmaskiner. Du ansvarar för en aktiv bearbetning av nya och befintliga kunder samt har ett budget- och lönsamhetsansvar inom ditt distrikt. Din uppgift i huvudsak är att skapa och upprätthålla långsiktiga och lönsamma relationer med kunderna.

Som säljare rental är resor en naturlig del av din vardag då din tid i huvudsak spenderas ute hos kunder i Stockholmsområdet. Tjänsten utgår från vårt hyrcenter i Upplands Väsby, och du rapporterar till vår Försäljningschef. 

Vi erbjuder

 • Tjänstebil
 • En fast månadslön och bonusdel
 • Varierande arbete i ett spännande bolag med en stark tillväxt
 • Möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken

Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och arbetar för att öka jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som säljare rental har du dokumenterad erfarenhet och framgång av försäljning och nykundsbearbetning. Din produktkunskap och tekniska förståelse gör att du är konsultativ och hjälper kunder att välja rätt maskiner och utrustning för att nå högsta lönsamhet och produktivitet.

Som säljare rental har du en profil som genomsyras av engagemang, entreprenörsanda och affärsmässighet. Du brinner för att driva och utveckla affärer som skapar mervärde för dina kunder. Vi söker dig som är driven med ett systematiskt arbetssätt. På egen hand skapar du nödvändiga kund- och säljplaner som går i linje med enhetens mål och en kraftfull tillväxt. Vi tror att du som söker är en person som är orädd och driver egna initiativ för att uppnå de uppsatta målen.

Kvalifikationer

 • 3-5 års dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning
 • Jobbat i CRM-system och Office-paketet
 • Erfarenhet av att utveckla sälj- och marknadsplaner
 • Trivs med att ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter
 • Erfarenhet från uthyrning
 • Goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt
 • B-körkort

Meriterande är om du har erfarenhet av försäljning från bygg-, maskin- eller anläggningsbranschen med lokal kännedom.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar, 08-51481646.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg.

Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen.

Mer information finns på zeppelin-cat.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 nov. 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare