Säljare till Zeppelin Rental Stockholm

Säljare till Zeppelin Rental Stockholm

Om Zeppelin Rental

Zeppelin Rental hyreserbjudande till kunder är ett brett utbud av entreprenad-, bygg och anläggningsmaskiner, byggbodar och annan utrustning från ledande varumärken. Våra kunder är entreprenörer och projekt inom bygg och anläggning. Zeppelin Rental är ett tryggt och bra val när det kommer till uthyrning. Vi är en kund- och säljdriven organisation. Med det menar vi att det är våra kunder och därigenom du som säljare som är i centrum för hur vårt företag utvecklas. Med en hög tillgänglighet och bra service vill vi att våra kunder upplever högsta möjliga värde.

Vi är i en tillväxtfas där vi expanderar vår verksamhet och vårt sortiment. Vi söker därför en säljare till Stockholm.

Om tjänsten

I rollen som säljare representerar du Zeppelin Rental, Caterpillars entreprenadmaskiner och andra ledande varumärken inom bygg- och anläggningsmaskiner. Din uppgift är i huvudsak att skapa och upprätthålla långsiktiga och lönsamma relationer med våra kunder. Genom att du har en hög tillgänglighet och är rådgivande i ditt sätt hjälper du våra kunder att uppnå en hög säkerhet, en problemfri produktion och en god lönsamhet. Du arbetar proaktivt och ansvarar för hela kundresan. Dina arbetsuppgifter består exempelvis av att kontakta nya kunder, utveckla befintliga kunder, lämna offerter och skriva avtal.

Vi söker dig som har erfarenhet från försäljning inom uthyrningsbranschen alternativt från bygg-, anläggnings- eller maskinbranschen. Då vi är i en tillväxtfas så ser vi att du har ett starkt engagemang och en tydlig entreprenöranda. Du brinner för att driva och utveckla affärer som skapar mervärde för våra kunder.

Tjänsten utgår från vår anläggning Årsta i södra Stockholm. Resor är en naturlig del av tjänsten då din tid i huvudsak spenderas ute hos kunderna inom Stockholmsområdet.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som Rental Säljare har du dokumenterad erfarenhet och framgång av försäljning.

I tjänsten behöver du:

 • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet från försäljning inom beskrivna branscher

 • Goda kunskaper om avtalstecknande och branschavtal

 • Goda kunskaper i Superoffice och Office-paketet

 • B-körkort

 • Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt

 • God teknisk förståelse

 • Erfarenhet av att utveckla marknad- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund och säljaktiviteter

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together . Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och arbetar för att öka jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats.

Vi erbjuder:

 • Tjänstebil

 • En fast månadslön och bonusdel

 • Varierande arbete i ett spännande bolag med en stark tillväxt.

 • Möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.

 • Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Placering: Årsta i södra Stockholm

Frågor? Kontakta Andreas Davidson, General Manager Rental 0707-135559 alternativt Satina Sankoh, HR Business Partner 0732-144824

Intresserad? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 2023-02-12. Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.zeppelin-cat.se
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.