CMA Condition Monitoring Advisor

CMA Condition Monitoring Advisor


CMA Condition Monitoring Advisor
Upplands Väsby

Vill du vara med på en spännande resa där innovativa digitala tjänster tar servicen till en ny nivå? Brinner du för att skapa mervärde för kunder och deras produkter? Då kan rollen som CMA (Condition Monitoring Advisor) vara det du söker!

Som CMA (Condition Monitoring Advisor) hos Zeppelin erbjuds du en trygg anställning hos en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor. Du kommer att tillhöra kontoret i Upplands Väsby. Här kommer du få arbeta på en inspirerande arbetsplats inom ett helt nytt område med innovativa tekniska lösningar.

I Upplands Väsby har vi 110 anställda, här finns vår största verkstad samt vårt centrallager. Här utrustar vi också en majoritet av de Cat maskiner som vi årligen säljer.

Vi erbjuder

  • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken
  • En inspirerande miljö med kompetenta kollegor i ett framåtlutat bolag
  • Ett varierande arbete i ett företag med starka värderingar
  • En internationell arbetsplats och goda utvecklingsmöjligheter

Om tjänsten 
Våra kunders Cat maskiner motsvarar idag en total maskinpopulation på ca. 8 000 varav 4 200 av dessa är mobilt anslutna och sänder maskindata dagligen. 

I rollen som CMA kommer du med hjälp av innovativa digitala system fjärrövervaka maskinhälsan vilket minimerar risken för oplanerade stillestånd. Du kommer att på ett proaktivt sätt skapa leads och tillsammans med övrig serviceorganisation kontakta kund för att delge information, analys, slutsats och slutligen en rekommendation för åtgärd. På så sätt jobbar vi tillsammans för att våra kunders maskiner skall uppnå maximal produktivitet, tillgänglighet samt till lägsta tänkbara underhållskostnad.

Vi söker dig som har

  • Teknisk utbildning på högskole- eller gymnasienivå
  • Minst 2 års erfarenhet inom produktsupport och/eller ingenjörsbranschen, med demonstrerad erfarenhet av felsökning på maskiner
  • Erfarenhet av kundservice / kontakt, kommunikation och organisationsförmåga
  • God förmåga att läsa och skriva teknisk engelska

Vi tror även att du som söker är datadriven och besitter maskinteknisk kunskap och en god analytisk förmåga. Vi tror också att du är strukturerad, affärsmässig och serviceinriktad.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar, tel. 08-51481646 och Erika Augustsson, tel. 040-6606722. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget  
Zeppelin Sverige AB och Zeppelin Danmark A/S är exklusiva återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och Danmark, och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. Sortimentet omfattar mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvlastbilar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generator är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg.

Den svenska och danska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som har servat Caterpillars produkter i årtionden. Sverige har cirka 550 anställda på 14 orter från norr till söder. Danmark har cirka 260 anställda på 6 orter. Båda Zeppelinföretagen ingår i den tyska Zeppelingruppen.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!