Hoppa till innehåll
Yoump Trampolinparker logotyp

Junior Business Controller

Vi söker nu en engagerad och analytisk Junior Business Controller för att stärka vårt team hos YOUMP Trampolinparker. Du blir en del av ett dynamiskt och växande team och arbetar direkt under ekonomichefen och övriga ledningsgruppen. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med frihet under ansvar och en del av arbetet kan utföras på distans om så önskas. På Yoump har vi en positiv arbetsmiljö som värderar samarbete och innovation.

I rollen som Junior Business Controller kommer du att ansvara för att följa upp och analysera verksamhetens ekonomi och prestationer, samt bistå med insikter och rekommendationer för att stödja verksamheten i att fatta välgrundade beslut. YOUMP är en koncern med flera dotterbolag och du kommer att ansvara för controlling-funktionen i dessa. Du rapporterar direkt till ekonomichefen och fungerar som superuser i företagets affärssystem.

Krav och kvalifikationer

  • Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som affärscontroller.
  • Du är en självgående individ med starkt driv och vana att ta stort ansvar.
  • Mycket analytisk och strukturerad med en förmåga att hantera komplexa frågor.
  • Mycket goda kunskaper i Excel och PowerPoint
  • Du är lösningorienterad och bidrar gärna med kreativa förslag.
  • Intresse för IT-system är meriterande.
  • Utmärkt samarbetsförmåga och trivs i teambaserade arbetsmiljöer.
  • Du är social och har lätt för att etablera och underhålla kontakter inom organisationen.
  • Mycket god kommunikationsförmåga muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.
  • Rollen innebär att vara superuser i företagets affärssystem.


Om företaget

YOUMP Trampolinparker är marknadsledande i Sverige inom trampolin- och fysiska aktivitetsparker. Sedan öppnandet av Sveriges första trampolinpark 2016 har vi aktivt tagit en ansvarsfull och marknadsledande roll. För närvarande äger och opererar vi 11 parker i Sverige under varumärket YOUMP. Under pandemin har vi växt organiskt och genom uppköp, och en stark ägargrupp och ledning har skapat en mycket stabil grund för fortsatt tillväxt.

Vision

YOUMP ska vara det marknadsledande konceptet för trampolinparker och det självklara valet när det kommer till en rolig aktivitet för hela familjen. Vår mission är att inspirera och motivera fler till en aktiv livsstil genom rolig och lekfull träning! Detta gör vi genom att erbjuda marknadens bästa service och en premiumupplevelse i alla led och kontaktytor.

Om teamet

Huvudkontoret är placerat i Stockholms innerstad och består av högpresterande individer med nära till skratt och högt i tak. Alla åsikter spelar roll och vi strävar mot samma tuffa, men inspirerande mål.

Vi ser fram emot din ansökan! Skicka in ditt CV och ett kort personligt brev där du beskriver varför du är den perfekta kandidaten för denna roll.
Mer info
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.yoump.se

YOUMP Trampolinparker är marknadsledande i Sverige inom trampolin- och fysiska aktivitetsparker. Sedan öppnandet av Sveriges första trampolinpark 2016 har vi aktivt tagit en ansvarsfull och marknadsledande roll. För närvarande äger och opererar vi 11 parker i Sverige under varumärket YOUMP. Koncernen består av flera dotterbolag och huvudkontoret ligger centralt i Stockholm.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare