Hoppa till innehåll
Xite Sweden logotyp

Nyexaminerad IT-tekniker till Xite

Ansök nu
Vill du bli specialist inom IT-infrastruktur och nätverk? Kick-starta din karriär som IT-tekniker hos Xite!

Xite är ett IT-bolag med fokus på IT-Infrastruktur, nätverk och säkerhet. Som tillväxtbolag expanderar vi ständigt och söker dig som är nyutexaminerad och på jakt efter ditt första arbete inom IT. Här kommer du till en organisation med kunniga medarbetare, ett tydligt mentorskap och många intressanta kunder - en perfekt start på karriären!

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering.

Vi erbjuder dig
 • Ett företag som blivit Great Place to Work-certifierade flera år i rad
 • En gedigen onboarding med en senior mentor
 • Ett humant och coachande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv
Det här gör du hos oss

Som nyutexaminerad IT-tekniker arbetar du tillsammans med seniora konsulter med allt från idé, design, implementation till vidareutveckling samt med produkter från flertalet av de stora leverantörerna som t.ex. Extreme, Fortinet, Aruba, Cisco. Du kommer få fördjupa dina kompetenser inom den senaste tekniken och IT-infrastrukturen där dina intressen styr vad du vill utvecklas inom.
Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Planera/designa nya lösningar samt ombyggnad av befintliga nätverk
 • Installation av nätverksrelaterade hård- och mjukvaror
 • Radioplanering, installation samt mätning Wifi nätverk
 • Lösa komplexa problem tillsammans med infrastruktur- och datacenterteam
 • Dokumentera nätverkslösningar
Ditt team och arbetsplats

Xite består i dagsläget av 25 medarbetare och vi är en del av Office Management. Våra kunder är företag och organisationer som har höga krav på säker kommunikation och finns bland annat inom; internationella företag, operatörer, fastighetsbolag, läkemedelsbranschen samt restauranger och hotell. Xite erbjuder möjlighet till distansarbete på deltid.

Mer om dig

Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom it och är redo att kliva in i roll där du får ta eget ansvar och bidra till Xites framgång med dina kompetenser. Du är motiverad att lära dig nya saker och att utvecklas i din roll.
Du har kunskaper inom eller intresse för:
 • Nätverksutrustning (switchar, routrar, wifi och brandväggar)
 • Routing/switching i LAN & WAN
 • TCP/IP (IPv4 och IPv6)
 • Nätverksmonitoreringsverktyg
Välkommen med din ansökan!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Erika Ekestam
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare