Hoppa till innehåll
Xent Redovisning AB logotyp

Junior redovisningskonsult med ambitioner

Om tjänsten

Arbetet innefattar allt från löpande bokföring, lönehantering och avstämningar till på lite längre sikt bokslut, ekonomisk rådgivning och arbete med rapportering. Arbetet sker företrädelsevis från vårt kontor på Östermalm i Stockholm. Vi arbetar främst i Fortnox gällande bokföring och i Visma Lön för lönehantering. Boksluts- och Skattearbete sker i Wolters Kluwers programvaror. Erfarenhet av dessa programvaror premieras vid ansökan.

Din profil

Du ska vara en lagspelare som hjälper till när det behövs. Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas snabbt och kommer att satsa på din utveckling! Du får gärna ha påbörjat din karriär inom redovisning och ha relevant arbetslivserfarenhet, men vi välkomnar också helt nyexaminerade kandidater från universitet, högskola eller KY-utbildning. Du är noggrann, effektiv och gillar siffror med allt vad det innebär. Vi strävar mot ett helt digitalt arbetssätt därav uppskattas både erfarenhet och intresse av att jobba digitalt hos dig som söker.

Övrig information

Vi arbetar normalt kontorstid, men är flexibla när det gäller arbetstider så att man som anställd kan få ihop sin vardag. Det viktiga för oss är att jobbet blir utfört på rätt sätt och i rätt tid. Tjänsten är på heltid och du kommer initialt att arbeta på vårt kontor på Östermalm, men efter en tid erbjuder vi delvis arbete hemifrån.

Ansök nu!

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.
Mer info
Kontaktperson
Johan Petersson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 nov. 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Xent är en modern redovisningsbyrå med spännande kunder och vi sitter i trevliga lokaler vid Östermalmstorg. Du kommer att få arbeta tillsammans med trevliga, roliga och kompetenta kollegor.

Vi har intressanta kunduppdrag och är delvis nischade mot den snabbt växande influencermarknaden. Xent har som målsättning att vara världens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt för att förbättra oss som arbetsplats. Exempelvis genom att vi tränar tillsammans, säkerställer god arbetsmiljö och ger våra medarbetare möjlighet att fortsätta utvecklas professionellt. Vi ordnar olika aktiviteter ihop, såsom regelbundna AW:s och går ut och äter vid födelsedagar och eftersom vi jobbar med många influencers blir det en hel del roliga events. Vi har väldigt låg personalomsättning, vilket vi tar som ett tecken på att vi är på rätt väg!

Bolaget har funnits i 13 år och vi växer stadigt med någon medarbetare per år. Vi är idag tolv medarbetare på företaget, ta chansen att bli vår trettonde genom att skicka din ansökan!

Liknande jobb