Junior ingenjör med intresse för PLM!

Junior ingenjör med intresse för PLM!

Är du i början på din karriär och tycker om att vara spindeln i nätet? Har du ett starkt tekniskt intresse och är intresserad av hela design- och utvecklingsprocessen? Se då hit! Xcoll söker nu efter en Junior PLM-ingenjör som har möjlighet att starta karriären på bästa sätt. I den här rollen får du möjlighet att ta ett snabbt kliv i din karriär genom utbyte med erfarna kollegor och löpande kompetensutveckling.

OM TJÄNSTEN:
Xcoll grundades med syftet att erbjuda PLM-ledning i världsklass och samarbetar idag med ett flertal företag inom spännande industrier. Det är ett bolag vars fokus ligger på att leverera hållbara lösningar för att öka värdet för deras kunder inom fordon, telematik och olika industrier. Som anställd på Xcoll kan du förvänta dig en pålitlig arbetsgivare som fokuserar på dina behov och matchar dina kunskaper där det behövs som mest.

I rollen som PLM-ingenjör kommer du att agera bryggan mellan slutanvändaren och implementationsavdelningen för att bidra med stöd och lösningar inom kundens PLM-landskap. Du samarbetar med nyckelpersoner inom verksamheten och driver förbättringar med vikt på effektivitet, kvalitet, kostnad och säkerhet.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
 • Hantera ärenden via telefon, mejl eller ärendehanteringssystem
 • Agera som tredje line support och hjälpa användaren operativt i PLM-systemet Teamcenter
 • Uppdatera instruktioner och utbildningsmaterial
 • Felsöka och driva förbättringar inom organisationen
 • Proaktivt identifiera nya lösningar som skapar verksamhetsnytta för kunden
VI SÖKER DIG SOM HAR:
 • En eftergymnasial utbildning inom IT
 • Erfarenhet av PLM eller liknande system
 • Starkt tekniskt intresse
 • Goda pedagogiska egenskaper
 • Svenskt medborgarskap
 • Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift
Det är inget krav, men meriterande om du har:
 • Teamcenterkunskaper
 • Arbetat tvärfunktionellt inom stora organisationer
 • Jobbat i en supporterande roll, till exempel first- eller secondline support
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in hos Xcoll krävs det att du som person är konsultmässig, driven och lösningsorienterad. Du är orädd, innovativ och ser värdet i att arbeta i team där alla arbetar för att nå gemensamma mål. Utöver det har du ett proaktivt arbetssätt och trivs i en miljö där det händer mycket.

OM KUNDFÖRETAGET:
Xcoll was founded with the purpose to meet the business needs within PLM/PDM- management and strategy. During the journey, our team has expanded within the area of software development and IT project management.

Our focus is to deliver sustainable solutions to increases value for our customers within automotive, telematics and various industries. Our mission is to interpret and secure the business requirements, transfer those into software solutions and implement within the enterprise. Xcoll will apply cross functional collaboration between our project teams and customers to achieve excellent results!

For our internal teams we offer an open minded and flexible platform with challenging high-end assignments. As an employee you can expect a reliable employer who focus on your needs and matching your abilities to where it is most needed. Of course, with great return which encourage all of us to move forward.

Read about them here.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd av Xcoll från start.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Marknadsmässig, fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Junior ingenjör, PLM, design och utvecklingsprocessen, förbättring, support, It-support, ärendehanteringssytem, affärssystem, Teamcenter, tvärfunktionella team, eftergymnasial utbildning, högskoleingenjör, civilingenjör, konsult, industri, programmering, Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?