Sökes: Modig och modern researcher

Sökes: Modig och modern researcher

Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) är en smart jobbtjänst för den som behöver bra personal på kort varsel och för den som letar intressanta jobb och vill lära sig saker på vägen - i skola (här är vi störst i Sverige), vård, butik, restaurang och mer. Pamoja är också en smart app!

Nu söker vi en modig och modern researcher till vårt rekryteringsteam. Vår nya kollega behöver vara nyfiken, noggrann och ha sinne för affärer. I gengäld lovar vi ett jobb som gör skillnad, duktiga och jättesnälla kollegor, och både högt i tak och hög ambitionsnivå.

Om jobbet
Varje år söker 10 000 personer jobb hos oss. I rollen som researcher är du den som möter våra jobbsökare allra först. En viktig roll där du stöttar våra rekryterare. Efter 20 år vet vi nämligen att talang kommer i många former och kan upptäckas på de mest oväntade platser. Därför har vi utmanat gamla traditioner och stuvat om rejält i rekryteringsprocessen. Vi är mest intresserade av vad människor kan åstadkomma framåt - och mindre av vad folk gjort förr. Som researcher hos oss kommer du bla. att
  • Guida jobbsökare, ge service och svara på frågor
  • Bedöma hur våra sökande kan passa för jobbet och göra första urval
  • Granska meriter och göra kontroller
  • Bjuda in till samtal och möten
  • Hantera personaladmin som mejl, telefonsamtal, registrering och liknande
Eftersom vi växer har vi mycket att göra. Det är mest kul men såklart svettigt emellanåt :). Men du är inte ensam! Du kommer att jobba nära dina kloka och erfarna kollegor i rekryteringsteamet. Tillsammans säkrar ni att vi håller både hög kvalitet och högt tempo i vår affär.

Det här behöver du kunna
Du behöver ha erfarenhet av researcharbete inom personalrekrytering eller liknande arbetsuppgifter. Kanske studerar du eller har redan utbildning inom Personal och/eller Arbetsliv. Har du dessutom erfarenhet av jobb i skola, vård, butik eller restaurang är det toppen!

Allra viktigast är att du gillar att hjälpa människor, vågar ta tag i stora och små problem, är noggrann, och trivs även när det är mycket att göra. En viktig del av jobbet handlar om att ge våra jobbsökare stöd och service, och att kommunicera med både jobbsökare och jobbarkompisar i både tal och skrift.

Du måste vara bekväm med att använda engelska i jobbet. Vi har både engelsktalande kollegor och samarbetspartners, och delar av vår verksamhet har engelska som arbetsspråk.

Pamoja är både ett teknik- och tjänsteföretag. Vi har bland annat utvecklat den plattform och app våra kunder och personal använder. Därför behöver du ha erfarenhet av och gilla att jobba med olika tekniska systemstöd.

Praktiskt
Tjänsten är på heltid (deltid kan diskuteras). Vi jobbar både på kontor och distans enligt överenskommelse. Vårt fina huvudkontor finns på Södermalm i Stockholm. Du får självklart en ordentlig introduktion till jobbet. Vi håller tummarna att du kan börja så snart som möjligt!

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till Ohlla Abdulkarim, chef för vårt Customer Success team, på: ohlla.abdulkarim@peopleproductions.se
Mer info
Telefon 020-113311
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://workpamoja.com
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pamoja är en del av People Productions.

Talang är vår passion. Därför utvecklar vi på People Productions innovativa digitala lösningar som gör det enklare, tryggare och roligare för den som söker bra jobb, att möta den som söker bra folk. För blixtsnabba behov idag eller längre fram. I vår portfölj finns bl.a Pamoja, Lärarförmedlarna och Pionjären Förskolor.

Läs mer på:
workpamoja.com
lararformedlarna.se
peopleproductions.se