Hoppa till innehåll
Witt A/S logotyp

Säljare / Distriktssäljare / Fältsäljare till Stockholmsområdet

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Drömmer du om ett jobb inom sälj så kommer här en fantastisk möjlighet att göra karriär i ett företag som jobbar med branschens mest spännande varumärken.

Din bas är i bilen och ute hos kunderna där du ska sälja våra spännande och innovativa köksmaskiner, robotdammsugare, grillar m.m. till specialbutiker och större butikskedjor. Det handlar om produkter från följande varumärken: iRobot, Sage, Navimow och Witt m.fl.

Du kommer att skapa långvariga och ärliga relationer med kunderna och planera säljkampanjer som är värdeskapande för båda parter. Din bas är i bilen och du förväntas lägga 90 % av din arbetstid ute hos kunderna med försäljning, morgon-/kvällsträningssessioner och demonstrationer under hela veckan.

Den perfekta profilen:
  • prioriterar trovärdighet högt, vill lära nytt, är ihärdig och gillar nya utmaningar.
  • är strukturerad men trivs i en ombytlig miljö.
  • är bra på att kommunicera.
  • trivs i en matrisorganisation med flera ledare.
  • är energisk, utåtriktad, självständig - och PÅ redan när dagen börjar.
  • är resultatorienterad och brinner för att skapa framgång.
  • är en kunnig användare av MS Officepaketet och IT i allmänhet.
  • bor i Stockholmsområdet.
Vad vi erbjuder?

Vi erbjuder en spännande och självständig tjänst i ett familjeägt företag med högt tempo där det aldrig är långt från tanke till handling. Du får möjlighet att själv prägla innehåll, ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter i jobbet. Lön och andra personliga villkor förhandlar vi på individuell nivå som motsvarar kvalifikationer, arbetsbeskrivning och ansvarsområden. Vi tillhandahåller tjänstebil, telefon och pc.

Tillträde den 1/9. Vi kontaktar ansökande löpande. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt. Om du har frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Randulf Rossbach, Sales Manager Norway & Sweden MDA+SDA på randulf@witt.dk.

https://www.wittsverige.se/

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.
Witt A/S logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren