Trygg och passionerad konsultchef internt till Wise Professionals

Trygg och passionerad konsultchef internt till Wise Professionals

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av kvalificerade ekonomer. Med gedigen branscherfarenhet och hög attraktionskraft hjälper vi kunder, kandidater och konsulter att bygga framtidens ekonomiavdelningar. Med en affärsdriven och personlig metod matchar vi företag och talanger för att skapa upplevelser i världsklass. Med hög kvalitet, träffsäkerhet och engagemang hittar vi snabbt rätt lösningar. Framtidens ekonomiavdelningar skapas här!

Så här säger affärsområdeschefen Malin Lindéen om hur det är att arbeta på EQonomy:

Malins hälsning

”Hos oss får man möjlighet att bli en viktig spelare på vår utvecklingsresa. Du kommer få möjlighet att ta mycket eget ansvar och få möjlighet att bidra med idéer och nya tankar. Du får dessutom jobba tillsammans med ett grymt härligt gäng. Vi strävar efter att vara bäst i klassen samtidigt som vi har väldigt roligt ihop!

Jag är väldigt autentisk när det kommer till mitt ledarskap. Jag ligger nära samtidigt som jag uppmuntrar till egna initiativ. Har också höga tankar om andras förmåga samtidigt som jag är förstående om det ibland inte blir som det var tänkt. Min filosofi är att hellre göra och göra fel än att inte göra alls? Jag uppmuntrar till ett klimat där man vågar prata klarspråk med varandra då jag tror att det är det snabbaste sättet för utveckling både av individer och verksamhet.”

Om rollen
Rollen som konsultchef hos oss på EQonomy är varierad och bred. Här kommer du arbeta lika mycket med försäljning och affären som med ledarskap och relationerna till dina konsulter.

I rollen förväntas du:
 • Projektleda och vägleda dina kunder vid nya tillsättningar av konsulter ute hos våra kunder
 • Aktiv kundbearbetning i form av kreativa och relationsskapande insatser för att dra in nya affärer, samt bearbeta befintliga relationer som byggts upp över tid
 • Ha personalansvar för drygt 20-25 konsulter och ansvara för dina konsulters resa hos oss - det inkluderar alltifrån anställning, uppföljning, coaching och utvecklingssamtal
 • Delta och hålla i konsultevent tillsammans med dina kollegor
 • Egen kontinuerlig kompetensutveckling i form av omvärldsbevakning för att hålla sig uppdaterad kring de senaste trenderna inom vår bransch, samt delta i interna utbildningar
 • Vidareutveckla befintliga rutiner och processer inom ramen för din roll
 • Stor inverkan och möjlighet till påverkan av EQonomys fortsatta utveckling framåt
Du ingår i ett familjärt team om 9 personer med Talent Acquisition Specialists, konsultchefer och rekryteringskonsulter. Du kommer samarbeta tätt ihop med en Talent Acquisition Specialists vars ansvar är att bygga vårt starka kandidatnätverk och som i samarbete med dig matchar in rätt kandidat till rätt uppdrag. Du rapporterar till konsultsidans teamledare Alexandra Cederqvist och kommer utgå från vårt nyrenoverade huvudkontor på Östermalm i centrala Stockholm. Rollen är flexibel men du förväntas arbeta på kontoret minst 2 dagar i veckan. Utöver EQ-teamet och övriga medarbetare inom Wise Professionals så kommer du sitta i samma hus som drygt 200 andra medarbetare från vår koncern, Wise Group. Du blir därmed en del av det ”lilla bolaget i det stora bolaget”.

Din profil
Vi söker efter dig som delar vår passion för människor och affärer. Du har alltid kunden i fokus och är mån om att alltid uppnå, samt överträffa kundens förväntningar - i med och motvind. Du trivs i händelserika miljöer och har en fallenhet att snabbt anpassa dig till den person och situation du har framför dig, samt ser varje utmaning som en chans att växa och utvecklas i din roll och som person. Du är samtidigt målfokuserad och resultatorienterad, samt har en inre motor som ständigt driver dig framåt mot god leverans och prestation. Du trivs också i en nätverkande roll där du ständigt får chansen att etablera både nya bekantskaper och att bygga vidare på befintliga relationer som arbetats fram över tid. Genom din kommunikativa och förtroendeingivande approach söker sig människor till dig för att ta del av din värme, ditt engagemang och höga professionalitet.
 • Du har några års arbetslivserfarenhet som konsultchef, haft en roll där du varit rekryterande chef eller motsvarande
 • Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat affärsinriktat, säljande och resultatorienterat
 • Du har en mycket god kommunikativ förmåga och är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift
 • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att driva och leda projekt och/eller team
 • Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi, HR eller annat relevant område
 • Meriterande om du tidigare arbetat som ekonom och har goda kunskaper samt intresse inom ekonomi & svenskt näringsliv
Om oss

Wise Professionals grundades 2008 och är en del av Wise Group. Vi är stolta samarbetspartners till några av Sveriges starkaste arbetsgivarvarumärken och HR-organisationer. Hos oss arbetar över 350 engagerade medarbetare och konsulter, in-house eller på plats hos någon av våra kunder. Du hittar våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund, men självklart arbetar vi över hela Sverige. Wise Group är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Vill du lära dig mer om oss, kolla in eqonomy.se, wise.se och wisegroup.se.

Fortsatt intresserad?
För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen maila mig Jessica Tschöp på jessica.tschop@wise.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.