Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om företaget
Otovo är det enklaste sättet för husägare att få solpaneler på taket och batterier i hemmet.

Vi gör det möjligt för kunder att snabbt och tryggt få en offert för en solcellsinstallation. Med vår teknologi förenar vi kunder och installatörer effektivt för att göra solenergi mer prisvärd för alla med egenutvecklad teknologi.

Vi har levererat tusentals solcellsanläggningar till privatpersoner i Sverige och fler än 20 000 i hela Europa. Otovo finns på 13 marknader: Österrike, Belgien, Frankrike, Tyskland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien.

Genom att ansluta till det svenska teamet kommer du att ha gott om tillväxt- och utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en lösningsorienterad teknisk specialist till vårt tekniska supportteam i Sverige.
Du kommer att ansvara för att våra kunder har väl fungerande solcellssystem och att samarbetet med installerande partners i tekniska frågor fungerar väl. Du kommer även att ge kollegor teknisk assistans vid behov.
Du kommer att arbeta i en miljö med högt tempo och du kommer att upptäcka att inte alla fall har en tydlig lösning. Vi söker därför en mycket lösningsorienterad person med drivkraft att lösa komplexa ärenden.

I rollen som teknisk specialist kommer du att:

- Ta emot och behandla dagliga supportärenden från kunder via e-post, chatt och telefon
- Samordna serviceuppdrag och garantiärenden med installationspartners, tillverkare, lokala myndigheter och kunder
- Följa upp installationspartners och se till att samarbetet fungerar optimalt
- Delta i och leda förbättringsinitiativ
- Felsöka PV-system både fysiskt och digitalt

Din bakgrund/Dina egenskaper
Otovo siktar på att bli nummer ett i branschen när det gäller kvalitet och kundnöjdhet. Du ska vara bra på att kommunicera både skriftligt och muntligt samt kunna förmedla tekniska frågor på ett pedagogiskt sätt till våra kunder. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har en gedigen teknisk bakgrundskunskap, samt en stor aptit på ny kunskap. Dina arbetsdagar är varierande och du måste klara av att hantera många bollar i luften.

- Behärskar svenska flytande i tal och skrift
- Behärskar engelska
- Stark problemlösningsförmåga
- Strukturerat arbetssätt
- Van vid kundhantering
- Självgående med ett positivt tänk
- B-körkort

Du har antingen erfarenhet av solenergi som installatör/montör eller en utbildning inom ett tekniskt område och/eller praktisk erfarenhet av elteknik, elinstallationer eller byggnadsarbeten.

Information och kontakt
Detta är ett konsultuppdrag hos Wikan Personal där du arbetar mot Otovo AB. Efter sex månader kan det generera en fast anställning för rätt person. Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Erik Samuelsson, 08-540 827 41.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson
Erik Samuelsson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Otovo är det enklaste sättet för husägare att få solpaneler på taket och batterier i hemmet. Vi gör det möjligt för kunder att snabbt och tryggt få en offert för en solcellsinstallation. Med vår teknologi förenar vi kunder och installatörer effektivt för att göra solenergi mer prisvärd för alla med egenutvecklad teknologi. Vi har levererat tusentals solcellsanläggningar till privatpersoner i Sverige och fler än 20 000 i hela Europa. Otovo finns på 13 marknader: Österrike, Belgien, Frankrike, Tyskland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien. Genom att ansluta till det svenska teamet kommer du att ha gott om tillväxt- och utvecklingsmöjligheter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare