Hoppa till innehåll

Brokk är ett globalt marknadsledande företag och i rollen som servicetekniker får du möjlighet att hjälpa våra kunder med våra produkter. Du kommer att bli en mycket viktig kugge i vårt arbete med att utveckla och förbättra våra produkter. Arbetsuppgifterna är varierande och passar dig som triggas av problemlösning.

Om företaget
Brokk är ett globalt och marknadsledande företag som producerar och säljer rivningsrobotar till hela världen. Bolaget och produkterna håller en hög teknologisk nivå och Brokk-koncernen omsätter ca 1,3 Miljarder SEK per år.

Vi är ett dynamiskt, framåtsträvande och lönsamt företag som de senaste 10 åren har expanderat från 3 till 13 säljbolag med verksamhet i alla världsdelar. Vi befinner oss i en spännande fas av utveckling, tillväxt och möjligheter med ett unikt marknadsläge. Hos oss är det korta vägar mellan beslut och handling och vi utvecklar hela tiden smartare produkter och arbetssätt. Vi erbjuder en positiv gemenskap där nyfikenhet och engagemang i företaget är drivmotorn i vardagen.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du att arbeta med service och support, likväl som felsökning och reparationer. I rollen ingår genomförande av service- och operatörsutbildningar samt uppstarter av våra maskiner på plats ute hos kund. Du utgår från vår serviceverkstad i Kista och vissa maskiner servar du på plats medan andra jobb sker ute hos kund. Merparten av jobben är i Mälardalen men längre resor kan förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du har gymnasial utbildning, exempelvis från el- och energiprogrammet, fordon- eller industritekniska programmet. Du besitter kompetens inom mekanik, elektronik och/eller hydraulik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och trivs med att periodvis resa i arbetet.

Som person är du metodisk, lösningsorienterad och räds inte för att ta egna initiativ och beslut när så krävs. För att lyckas i rollen krävs det att du har en förmåga att skapa relationer, att du är serviceinriktad samt att du har ett stort eget driv. Vidare tror vi att du är trygg i dig själv och duktig på att situationsanpassa dig mot olika typer av kunder.

Många kunder har inte svenska som språk så det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat på engelska. Övriga språkkunskaper är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Brokk med Wikan Personal. Om du är intresserad och passar in på beskrivningen så är du välkommen med din ansökan, dock senast den 31 mars 2023. Vi tillämpar löpande urval för denna tjänst och tjänsten kan därför bli tillsatt innan utsatt datum för annonsen.

Hör gärna av dig med frågor till vår rekryteringskonsult, Erik Samuelsson, e-post: erik@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson
Erik Samuelsson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brokk är ett globalt och marknadsledande företag som producerar och säljer rivningsrobotar till hela världen. Bolaget och produkterna håller en hög teknologisk nivå och Brokk-koncernen omsätter ca 1,3 Miljarder SEK per år. Vi är ett dynamiskt, framåtsträvande och lönsamt företag som de senaste 10 åren har expanderat från 3 till 13 säljbolag med verksamhet i alla världsdelar. Vi befinner oss i en spännande fas av utveckling, tillväxt och möjligheter med ett unikt marknadsläge. Hos oss är det korta vägar mellan beslut och handling och vi utvecklar hela tiden smartare produkter och arbetssätt. Vi erbjuder en positiv gemenskap där nyfikenhet och engagemang i företaget är drivmotorn i vardagen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare