Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om företaget
Otovo är det enklaste sättet för husägare att få solpaneler på taket och batterier i hemmet. Vi gör det möjligt för kunder att snabbt och tryggt få en offert för en solcellsinstallation. Med vår teknologi förenar vi kunder och installatörer effektivt för att göra solenergi mer prisvärd för alla med egenutvecklad teknologi.

Vi har levererat tusentals solcellsanläggningar till privatpersoner i Sverige och fler än 20 000 i hela Europa. Otovo finns på 13 marknader: Österrike, Belgien, Frankrike, Tyskland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien.

Genom att ansluta till det svenska teamet kommer du att ha gott om tillväxt- och utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker efter en målinriktad säljcoach som brinner för att skapa fantastiska kundupplevelser och har intresse av att coacha och utveckla säljare. Du kommer att jobba i en av de snabbast växande industrierna i världen, i ett företag som har ett mål att bli störst i Europa på leverans av solcellsanläggningar till privata hem.

Din viktigaste uppgift kommer vara att coacha, motivera och utveckla det befintliga säljteamet. Du har lätt att lära ut och coacha både i grupp och individuellt. För att trivas i rollen som säljcoach är du en trygg ledare som drivs och inspireras av att få medarbetare och verksamheten att utvecklas.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig med några års erfarenhet av att leda försäljningsarbete, som har arbetat med B2C-försäljning över telefon och har god vana att arbeta med datorn som redskap. Kunskap om solenergi är önskat, men inget krav. Vi är måna om din utveckling och kunskap, där du tillsammans med försäljningschef kommer att få den stöttning du behöver för att kunna utvecklas i lika snabb takt som företaget.

Vi söker dig som:
- har några års erfarenhet av att leda försäljningsarbete för ett team, är van att ta ansvar för teamets och säljarnas arbete och utveckling för att nå målen.
- trivs med att själv sätta upp och arbeta mot mål, är proaktiv och gillar att hålla ett högt tempo där du ständigt arbetar för att förbättra och finslipa säljprocessen samt erbjudandet.
- är intresserad av människor, är utåtriktad och trivs i en säljande och coachande roll.
- är trygg i dig själv och din kunskap, som du gärna delar med dig av.
- är resultatdriven, positiv, nyfiken och lösningsorienterad.
- pratar flytande svenska, god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift är mycket viktigt för att lyckas i rollen.

Vi erbjuder:
- en härlig arbetsmiljö i ett tillväxtbolag beläget på Östermalm i centrala Stockholm
- upplärningsprogram om försäljningsprocessen, solcellsindustrin och teknologi
- grundlön plus provision

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Otovo med Wikan Personal. Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten på www.wikan.se. Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Erik Samuelsson, 08-540 827 41.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson
Erik Samuelsson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Otovo är det enklaste sättet för husägare att få solpaneler på taket och batterier i hemmet. Vi gör det möjligt för kunder att snabbt och tryggt få en offert för en solcellsinstallation. Med vår teknologi förenar vi kunder och installatörer effektivt för att göra solenergi mer prisvärd för alla med egenutvecklad teknologi. Vi har levererat tusentals solcellsanläggningar till privatpersoner i Sverige och fler än 20 000 i hela Europa. Otovo finns på 13 marknader: Österrike, Belgien, Frankrike, Tyskland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien. Genom att ansluta till det svenska teamet kommer du att ha gott om tillväxt- och utvecklingsmöjligheter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare