Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om företaget
Otovo är det enklaste sättet för husägare att få solpaneler på taket och batterier i hemmet. Vi gör det möjligt för kunder att snabbt och tryggt få en offert för en solcellsinstallation. Med vår teknologi förenar vi kunder och installatörer effektivt för att göra solenergi mer prisvärd för alla med egenutvecklad teknologi.

Vi har levererat tusentals solcellsanläggningar till privatpersoner i Sverige och fler än 20 000 i hela Europa. Otovo finns på 13 marknader: Österrike, Belgien, Frankrike, Tyskland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien.

Genom att ansluta till det svenska teamet kommer du att ha gott om tillväxt- och utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
Din viktigaste uppgift kommer vara att hjälpa privatkunder på den svenska marknaden med rådgivning om solenergi och skräddarsydda lösningar till Otovos kunder. Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning inom solenergi tidigare men för rätt kandidat med driv och tidigare erfarenhet inom försäljning ser vi till att utbilda dig. Det viktiga är att du är kommunikativ, motiverad och sätter kunden först. Du behöver kunna guida kunden inom de solcellslösningar som finns och ta fram den bästa lösningen.

Du behöver även vara en stark relationsbyggare och finnas tillgänglig under hela säljprocessen. I sann scaleup-anda så är ingen dag sig lik, så vi ser gärna att du är flexibel, lösningsorienterad, proaktiv och tycker om att bidra till företagets utveckling.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som älskar sälj och service, men framför allt söker vi dig som har rätt attityd och viljan att utvecklas. Vi värderar högt om du har tidigare erfarenhet av B2C-sälj över telefon. Det är även fantastiskt om du har erfarenhet av solceller men det är inget krav. Har du exempelvis jobbat med bredbandsförsäljning eller liknande tekniska lösningar och vill ge dig på att testa en ny produkt, rekommenderar vi dig att söka!

Vi söker dig som:
- är resultatdriven, positiv och trivs med att jobba i team
- trivs i uppstartsbolag
- gärna utmanar dig själv, är nyfiken och tycker att det är kul att dela din kunskap
- triggas av att arbeta mot mål, har ambition och gillar att hålla ett högt tempo
- ständigt vill förbättra och finslipa säljprocessen och erbjudandet samt förstår vikten av kvalitet framför kvantitet
- är intresserad av människor, är utåtriktad och gärna knyter nya kontakter
- pratar flytande svenska, god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift är mycket viktigt för att lyckas i rollen

Vi erbjuder:
- en härlig arbetsmiljö i ett tillväxtbolag beläget på Östermalm i centrala Stockholm
- upplärningsprogram om försäljningsprocessen, solcellsindustrin och teknologi
- grundlön plus provision

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Otovo med Wikan Personal. Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten på www.wikan.se. Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Erik Samuelsson, 08-540 827 41.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson
Erik Samuelsson
Telefon
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Otovo är det enklaste sättet för husägare att få solpaneler på taket och batterier i hemmet. Vi gör det möjligt för kunder att snabbt och tryggt få en offert för en solcellsinstallation. Med vår teknologi förenar vi kunder och installatörer effektivt för att göra solenergi mer prisvärd för alla med egenutvecklad teknologi. Vi har levererat tusentals solcellsanläggningar till privatpersoner i Sverige och fler än 20 000 i hela Europa. Otovo finns på 13 marknader: Österrike, Belgien, Frankrike, Tyskland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien. Genom att ansluta till det svenska teamet kommer du att ha gott om tillväxt- och utvecklingsmöjligheter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare