Hoppa till innehåll
Weber-Stephen Nordic logotyp

EVENT GRILLKOCK ELLER GRILLENTUSIAST SÖKES

BRINNER DU FÖR ATT INSPIRERA OCH UNDERVISA? ÄLSKAR DU ATT LAGA MAT PÅ GRILLEN?

Då finns det nu en unik möjlighet för dig. Weber letar efter personal till vårt Grill Academy On Tour-koncept, ett eventupplägg med 3-timmars grillkurser med fokus på Hands On-grillning, på platser i hela landet. Initialt sökes en «side kick» till vår Grillmästare, med möjligheter till framtida egna kurser. Grill Academy On Tour är i första hand aktiv under högsäsong 1 april till 30 september och 1 oktober till mitten av december.

OM JOBBET:
Weber ökar våra aktiviteter hos återförsäljare och B2B evenemang. Vårt grillteam behöver backup. Teamet på Grill Academy On Tour består av grillmästare och en medarbetar för uppbyggnad och genomförande av grillkurser på platser runt om i landet. Jobbet och bemanningen baseras på de evenemang vi har i vår evenemangskalender.

Det är en fördel om du är bosatt i området omkring Göteborg, Linköping, Jönköping eller Stockholm.

VI SÖKER DIG SOM ÄR:
... utåtriktad, strukturerad, gärna erfarenhet inom restaurang/service och som motiveras av att inspirera andra med kunskap om mat och grill. Du behöver inte vara utbildad kock eller grillexpert för att söka jobbet, du behöver ett genuint intresse för att laga mat och lära dig nya saker om grillning. Du får givetvis en grundlig utbildning i Webers undervisningskoncept.

Som person ska du vara passionerad och ansvarsfull – Du ska även vara bra på att hålla huvudet kallt i stressiga situationer samt ha öga för detaljer och ordning. Praktiskt arbete inklusive uppsättning och demontering av paviljonger, grillar och utrustning mm ingår i arbetet. Du bidrar till att säkerställa den höga standarden på kurserna.

Det efterfrågas stor flexibilitet då upplägget täcker större delar av landet och arbetstiderna ofta är kvällar och helger. Vissa resdagar med övernattning.

B-Körkort är ett måste och gärna för bil med släp, kategori BE, är definitivt ett plus.

WEBER ERBJUDER:

Ett jobb med möjlighet att uppleva hela Sverige, där du träffar fantastiska grillentusiaster med ett gemensamt matintresse, där du kan bidra till att skapa ännu fler Backyard Heroes.

Vi ser gärna att du fakturerar dina timmar från eget företag.

ANSÖK IDAG:

Genom att skicka din ansökan och CV via e-post till hr.NoSeFi@weberstephen.com, märkt "Grillkock/ Grillentusiast". Vi behandlar ansökningar löpande, så skicka in din ansökan omgående.

Har du frågor om jobbet är du välkommen att skriva till Grilling Experience Manager Hub North, Anders Jensen på: ajensen@weber.com.

GDPR:

När du söker jobb hos Weber-Stephen Nordic behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med GDPR-bestämmelserna som du kan läsa om här:

https://www.weber.com/SE/sv/company/lediga-tj%C3%A4nster/weber-49323.html

Om arbetsgivaren

OM WEBER:
Allt började med grillentusiasten George Stephen, som 1952 uppfann historiens första klotgrill – en grill som skulle förändra grillkulturen i hela världen. Han gjorde det egentligen inte för att få hela världen att älska hans uppfinning – han ville bara hitta ett bättre sätt att grilla till familj och vänner. Det är nu mer än 70 år sedan.

"Vi är inte metal benders – vi är i underhållningsbranschen".

För oss är en grill mycket mer än bara en grill – den är samlingspunkten för oförglömliga upplevelser. Det var filosofin som George Stephen byggde Weber på när han revolutionerade grillbranschen. Och det är vad som kännetecknar Weber än i dag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare