Hoppa till innehåll
We Quest logotyp

Senior Account Manager sökes till Spandex

Ansök nu
OM FÖRETAGET

Spandex Sverige AB är en ledande leverantörer av material, skyltsystem, displaylösningar och utrustning för skylttillverkning, grafisk design och fordonsfoliering. Bolaget är verksamt i 20 länder och tillhör en koncern med stora ekonomiska muskler. I Sverige har man två enheter med lager och kontor, ett i Laholm och ett i Spånga.

Nu siktar bolaget på att ta nästa steg och växa i Stockholm. Detta genom att i första hand förstärka personalstyrkan med en Senior Executive Account Manager. För rätt person finns en enorm marknad att erövra. Du arbetar i ett familjärt bolag där man tar hand om varandra och har roligt på jobbet. Faktum är att väldigt få personer slutar på Spandex så detta är alltså en unik chans att komma in i företaget och dessutom på en marknad med väldigt stor potential.

Om rollen

I denna roll så kommer du både ha ansvar för befintliga kunder samt jobba med nykundsförsäljning. I säljprocessen så ingår bland annat att:
  • Boka in Kundbesök. Dessa kan antingen vara fysiska möten, teamsmöten eller telefonmöten.
  • Sälja in produkterna till nya och befintliga kunder.
  • Ansvara för prissättningen
  • Agerar rådgivare gentemot kunderna.
  • Använda ditt redan upparbetade nätverk inom branschen för att rekrytera nya kunder till Spandex.
Vem söker vi

I denna roll så söker vi en lite mer senior person. Här är några av de egenskaper och erfarenheter som du behöver för att passa in och trivas i denna roll:
  • Du har mycket god kompetens och lång erfarenhet av försäljning inom samma eller en likartad bransch.
  • Du sitter på ett stort nätverk inom branschen som du kan plocka med dig in i tjänsten.
  • Du har ett stort affärssinne och är lyhörd mot kundernas behov
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
  • Du har en säljhunger och ett starkt inre driv.
Vad erbjuder vi

Här erbjuds du en nyckelroll som säljare på Stockholmsmarknaden. Du kommer till ett bolag som verkligen satsar på sin personal och vill att de ska trivas. Detta gäller i allt från personalkultur till kompensationsmodell och förmåner. Kulturen är hjärtlig samtidigt som det är högt i tak och personalen trivs verkligen på Spandex - väldigt få slutar frivilligt.

Denna rollen är också en del av en större satsning som Spandex gör mot marknaden i Stockholm så du kommer in i ett tidigt skede. Du backas upp av en trygghet i form av att jobba i en stor och stabil koncern. Framöver så finns möjlighet för dig att växa och ta en större ledarroll om det är något du eftersträvar i takt med att säljstyrkan växer i Stockholm.

Varmt välkommen att söka tjänsten och vi på We Quest och på Spandex önskar dig lycka till.

Ansökan & Lön

Jobbtyp: Heltid
Plats: Stockholm (Spånga)
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.
Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Senior Account Manager, Nätverk, Branschvana, Säljare

KOD: Sdex
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

We Quest är inte bara ett rekryteringsbolag, vi är experter inom headhunting och brinner för människor och det yrke vi representerar. För oss handlar ett framgångsrikt samarbete om förståelse, ärlighet och öppenhet. Vi strävar ständigt efter utveckling och motiveras av att se våra kunder uppnå samma framgång. När ni väljer oss som rekryteringspartner kan ni förvänta er att vi håller oss till höga standarder och ställer höga krav på oss själva och vår omgivning - alltid med ett mål om en framgångsrik rekrytering i sikte.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare