Hoppa till innehåll
We Quest logotyp

Sales consultants sökes till SaaS-bolag

Ansök nu
OM FÖRETAGET

Nu söker vi flera SaaS-säljare som vill följa med på en spännande företagsresa i en av de snabbast växande branscherna på marknaden. Vår kund tillhandahåller en marknadsledande plattform för kommunikationslösningar och onlinevideo. De erbjuder teknologier och mjukvaruprodukter för att revolutionera företags arbetssätt. Idag har man världsledande företag som kunder inom flertalet olika sektorer och har utvecklat en egen cloudlösning för att ge en säkrare upplevelse till användarna.

Bolaget grundades i Finland och har idag 150 anställda i åtta länder. I Sverige är planen nu att växa rejält på säljsidan och samtidigt ta ytterligare marknadsandelar. Marknadspotentialen på den svenska marknaden är väldigt stor och för rätt person finns här möjlighet att växa tillsammans med bolaget på lång sikt.

Värt att lyfta är att bolaget har en företagskultur som bygger på sunda värderingar och driver flera projekt kopplade till mental hälsa. Man värnar om att medarbetarna ska må bra både på och utanför arbetsplatsen.

Om rollen

I denna roll så är du ansiktet utåt för företaget och förmedlar ett lugnt och tryggt inlägg till potentiella kunder och intressenter. I rollen ingår att:
  • Kontakta potentiella kunder, boka och delta i säljmöten
  • Du kommer att få fullt ansvar för hela försäljningsprocessen hela vägen från prospektering till att avsluta affärerna med kundens högsta beslutsfattare
  • Stötta och utbilda nya kunder genom implementeringsfasen
  • Tillhandahålla rådgivande värdebaserad lösningsförsäljning till en mängd olika branscher, både från privat och offentlig sektor
Vem söker vi

Bolaget söker personer med driv, passion och med hjärtat på rätt plats. Utstrålar du dessutom trygghet och lugn så har du nytta av det i rollen.

Som person är du med fördel en lagspelare som är mån om att skapa en bra arbetsplats för dig och dina kollegor. Du har någon typ av säljbakgrund med dig i bagaget. Det är meriterande om du till exempel jobbat i butik och kan visa att du har jobbat långsiktigt på en och samma plats. Har du till exempel säljbakgrund och kan visa upp ett bra trackrecord från tidigare arbetsplatser så är detta meriterande också. Likaså om du har slutfört någon typ av businessutbildning.

Vad erbjuder vi

Företagets kontor ligger i fräscha lokaler i centrala Stockholm. Här erbjuds du en stabil grundlön samt ytterligare bonus och komission på lönen baserat på dina mål och säljresultat. Vidare är du en del av ett bolag som premierar trivsel för sina medarbetare och vill investera i din utveckling. Här finns stora möjligheter att växa och även få mer ansvar och ledarroller om du eftersträvar det i framtiden.

Ansökan & Lön

Jobbtyp: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Fastlön + Bonus + Provision
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.
Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Sales Consultant, SaaS, Kommunikation, Mjukvaruplattform, Hjärta, Driv

KOD: KaVa
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

We Quest är inte bara ett rekryteringsbolag, vi är experter inom headhunting och brinner för människor och det yrke vi representerar. För oss handlar ett framgångsrikt samarbete om förståelse, ärlighet och öppenhet. Vi strävar ständigt efter utveckling och motiveras av att se våra kunder uppnå samma framgång. När ni väljer oss som rekryteringspartner kan ni förvänta er att vi håller oss till höga standarder och ställer höga krav på oss själva och vår omgivning - alltid med ett mål om en framgångsrik rekrytering i sikte.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare