Hoppa till innehåll
Ansök nu
Tycker du att konstruktion, finmekanik och medicinteknik låter som en spännande kombination? Sök till Konstruktör hos W-M Alitea!

Är du konstruktör och vill arbeta med kundanpassningar av förstklassiga produkter i ett globalt företag? Bra! Då kan du vara den Konstruktör med tekniskt produktansvar som vi söker till W-M Alitea i Hammarby Sjöstad, Stockholm. I den här rollen jobbar du tätt tillsammans med OEM-teamet med både konstruktion, anpassning och testning av peristaltiska pumpar.
Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) är en ledande tillverkare av peristaltiska pumpar och tillhörande produkter inom flödesteknik för företag inom biopharm, medicinsk teknik, livsmedel och kemi.

Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Konstruktör får du en bred, varierad och utvecklande roll där du får vara med och kundanpassa produkter och även ha det tekniska produktansvaret. Du blir go-to personen vad gäller tekniska frågor, anpassningar och support. Som nyanställd hos W-M Alitea får du en bra introduktion kring produkter och kundsegment inom vilket W-M Alitea verkar. Du kommer skapa nya kontakter och bredda ditt professionella nätverk.

Alitea är ett mindre företag i en stor global koncern, vilket gör att du som anställd både har det lilla och det större företagets fördelar. På kontoret i Hammarby Sjöstad råder en familjär stämning och ett nära samarbete avdelningarna emellan, mycket tack vare att produktionen finns på samma våningsplan. W-M Alitea strävar efter att ha en mångfaldig, innovativ och jämlik företagskultur.

Dina arbetsuppgifter

Som Konstruktör med tekniskt produktansvar, kommer du att stötta OEM-teamet med konstruktion, anpassning, produktvård, testning och validering av ändringar i Aliteas produktutbud. Du kommer även ansvara för och tillhandahålla teknisk och administrativ support för vissa delar av sortimentet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Utveckling och anpassningen av pumpar i Alitea-produktsortimentet i enlighet med kundens önskemål/specifikationer
 • Översättning av kundförfrågan till intern uppsättning av design- och/eller testspecifikationer
 • Ansvara för det tekniska produktansvaret för ett antal av Aliteas pumpmodeller
 • Ha det tekniska ansvaret för att produkten fungerar.
 • Framtagning av ritningar och modeller i 3D CAD-programvara (SolidWorks/Creo)
 • Ansvarig för teknisk dokumentation för dina produkter
 • Tillsammans med testingenjör ta fram testplaner och verifieringar
Värt att veta

W-M Alitea har drygt 50 anställda i Sverige med egen tillverkning, konstruktionsavdelning och lab. De har produktion och kontor i Hammarby Sjöstad, Stockholm och har funnits i branschen i över 40 år. Detta är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har:
 • Civilingenjörsutbildning alternativt högskoleingenjör inom Mekanikkonstruktion, Maskinteknik eller liknande område
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst inom mekanisk konstruktion och design
 • Kunskap och erfarenhet inom konstruktion för tillverknings- och monteringsprocesser.
 • Goda kunskaper i SolidWorks och Creo, samt Windchill
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Som person är du både flexibel och strukturerad. Flexibel och lösningsorientrad vad gäller att säkerställa och anpassa produkter utifrån kundens önskemål, specifikationer och i samarbetet med teamet och övriga avdelningar. Strukturerad när det gäller att hålla ordning på teknisk dokumentation och administration samt att kunna följa standardiserade arbetsprocesser och riktlinjer. Du gillar problemlösning och att arbeta i team och har ett genuint intresse för teknik. Du är bra på att kommunicera och har en förståelse för kommersiell verksamhet. Ditt inneboende driv och din initiativförmåga gör att du har ett positivt och nyfiket förhållningssätt till att ta dig an nya utmaningar!

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från Medtech-området, produktvård eller tidigare erfarenhet och kunskap om gjutning av plast eller annan tillverkningsteknik.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Då ansökan ligger ute under sommar och semestertider kommer svarstiden och kandidatehanteringen vara begränsad fram till början/mitten av augusti. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Cilla Lennér
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare