IT Business Analyst till VR i Stockholm

IT Business Analyst till VR i Stockholm

Vi på VR Sverige söker dig som vill vara en del av ett härligt team och bidra till förändring! Sök rollen som IT Business Analyst!

Som IT Business Analyst på VR i Sickla, Stockholm kommer du arbeta i gränslandet mellan IT och affär samt ta en nyckelroll i vår strävan mot att bli en mer agil organisation. I teamet värdesätter vi tillit och motivation, vilket speglas i vårt arbetssätt och vardag. Dessutom bidrar du till ett mer hållbart klimat genom att förbättra vår affärsverksamhet - kollektiva trafikmedel.

Vi erbjuder dig
  • En varierande roll med samarbeten som sträcker sig över flertalet delar av organisationen
  • En förändringsvillig miljö där du blir en del av ett prioriterat område, med en prestigelös och lärande kultur
  • En nyskapad roll där du får vara med att forma din utveckling utifrån dina preferenser
Det här gör du hos oss
  • Arbetar nära olika intressenter med fokus på att identifiera affärsbehov
  • Samlar in, skriver och dokumenterar krav och önskemål från verksamheten
  • Skapar förutsättningar för kontinuerlig förbättring och effektivisering av processer
  • Underlättar för lösningsarkitekter och utvecklare genom att bidra med affärsanalys och förfining av krav i nära arbete med dem.
Ditt team och arbetsplats

Du blir en del av utvecklingsteamet som består av arkitekter och en testledare samt ett gäng externa utvecklare. Vi jobbar agilt i två-veckors sprintar och har ett tätt samarbete för att tillsammans lösa problem. Teamet är just nu under uppbyggnad vilket innebär att vi just nu sätter ramarna kring hur vi framöver kommer jobba tillsammans. Vi sitter i ett nytt fräscht kontor i Sickla och ger dig möjlighet att jobba både på kontoret och på distans.

Mer om dig

För att lyckas i rollen som IT Business Analyst har du tidigare erfarenhet från en projektledande roll där du arbetat med utvecklingsprojekt. Du har erfarenhet av att skriva och dokumentera IT-krav, och har med fördel erfarenhet av processmodellering. Det är positivt om du kommer från en teknisk bakgrund.

Som person gillar du att ta initiativ, har ett öga för detaljer och är noggrann. Eftersom du kommer att arbeta med olika intressenter är det viktigt att du är en god kommunikatör samt har god samarbetsförmåga och är anpassningsbar. Du pratar och skriver flytande svenska och är bra även på engelska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Tove Sjöberg
Telefon 0709809986
Email Mejla Tove Sjöberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 2 feb 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos VR Sverige ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt - dygnet runt - fram och tillbaka. VR Sverige är den svenska delen av VR Group som är Finlands motsvarighet till SJ.

Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.