Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi söker nu nya stjärnor till vårt Customer Success team för start i september.

Volvo Car Mobility formar framtidens mobilitet. Our company's purpose is to unlock a better world - making Volvo cars sharable and providing millions of users access to them.

Volvo On Demand är en tjänst som tillhandahålls av Volvo Car Mobility. Med det syftet har vi skapat ett alternativ till privat bilägande där Volvo On Demand erbjuder ett nytt sätt att ha bil.

Volvo Car Mobility är ett fristående företag inom Volvo Car Group. Vi tror på att jobba snabbt och agilt, i en decentraliserad organisation med stort fokus på mångfald. Vi finns idag i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Linköping.

Ditt huvudansvar omfattar:
Som kollega på Customer Success kommer du att vara företagets ansikte utåt. Du möter dagligen utmaningar där du behöver visa förmåga att självständigt lösa problem och överträffa våra kunders förväntningar. Dina arbetsuppgifter är att bemöta inkommande kontakter från kunder i huvudsak via chatt och telefon, men även att hantera mejl och mer undersökande supportärenden.

Vi söker dig som är:
  • Flexibel
  • Serviceminded
  • Lösningsorienterad
Det är viktigt att du också har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och en god förmåga att uttrycka dig i skrift.

För att trivas på Volvo Car Mobility är du en driven och prestigelös kollega, vi värderar ett genuint engagemang och en vilja att utvecklas.

Våra öppettider är generösa och därför behöver du kunna arbeta både sena kvällar och helger för att vara aktuell för tjänsten.

Vad erbjuder vi?
  • Härliga kollegor och en familjär stämning
  • Fräscha lokaler belägna centralt i Stockholm City
  • Fokus på hälsa och välmående; tillgång till fri massage, privat sjukförsäkring, inspirationsföreläsningar
Arbetet utförs från vårt kontor beläget centralt i Stockholm City. Du som börjar hos oss kommer att välkomnas av hjälpsamma och engagerade kollegor.

Antar du utmaningen?

Tycker du att detta låter spännande och ser dig själv långsiktigt i rollen är du välkommen med din ansökan! Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
  • Team Leader: Jenny Åman
  • Avdelningschef: Emma Roselius
Välkommen med din ansökan!

Volvo Car Mobility arbetar aktivt för en inkluderande arbetsplats. Vi tror att mångfald och jämställdhet är grundläggande för välmåendet och utvecklingen av våra medarbetare. Därför arbetar vi aktivt för en välbalanserad representation av kön och etnisk identitet i alla delar av organisationen. På detta sätt hoppas vi skapa en fördomsfri, smart och trevlig arbetsplats.

Startdatum: 1 september 2023

Anställningsform: Heltid

Arbetstider: Enligt schema med ramtider 07.00-22.00 måndag - söndag

Sista ansökningsdag: 20 maj 2023. Observera att intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du har några frågor är du välkommen att maila oss på careers@m.co. Observera att vi tar inte emot ansökningar via epost, vi tar endast emot ansökningar via karriärsidan pga GDPR.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb