Key Account Manager till Visma PubliTech!

Key Account Manager till Visma PubliTech!

Har du hittat ett vinnande koncept för att vårda dina kundrelationer lite extra? Har du samtidigt ett affärsmässigt tänk och hittar vägar för att kunden verkligen ska få nytta i sina investeringar? Är du dessutom innovativ, lösningsorienterad och är van att driva projekt? Då kan detta vara rollen för dig!

Visma PubliTech är ett bolag inom Visma-koncernen. Vi drar fördelarna av att vara ett mindre, entreprenöriellt bolag med ett nära samarbete och en varm familjär kultur, samtidigt som vi ingår i en av Europas ledande IT-koncerner. Vår vision är att stärka offentlig sektor med innovativa lösningar som bidrar till maximerad verksamhetsnytta och ett hållbart samhälle.

Mer om rollen
I rollen som Key Account Manager kommer du att ingå i ett säljteam som brinner för att skapa relationsbyggande kundupplevelser och att effektivisera kundernas vardag med hjälp av våra system. Med ett starkt team i ryggen kommer du självständigt att ansvara för att driva alla steg i försäljningen. Du kommer hantera alltifrån kundsamtal och möten, till förhandlingar och presentation av erbjudanden. I rollen kommer du att hantera komplexa säljsituationer med fokus på att utveckla affären under processens gång. Förutom att ta hand om dina egna kunder kommer du även aktivt deltaga i interna affärsutvecklings-initiativ.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Strategisk och proaktiv bearbetning av dina befintliga kunder med fokus på kundnöjdhet samt merförsäljning och utveckling av affärsrelationer
  • Att arbeta fram och presentera erbjudanden och anbud för affärsmöjligheter baserat på kundbehov/värde för att skapa nytta i kundens nya investeringar
  • Svara på upphandlingar och driva taktiska möten. Vara med i förhandlingar samt ansvara för prissättning och avtalsskrivning i samverkan med BID-manager och Product Marketing Manager
  • Utbilda kunder om produkter och nyheter
  • Korsförsäljning av Vismas produkterbjudanden
Placeringsort är i första hand Stockholm, Göteborg eller Malmö, men för rätt kandidat kan även andra orter övervägas.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en lagspelare, som har förmågan att kommunicera och samarbeta med intressenter i olika sammanhang. Samtidigt trivs du även med att arbeta självständigt med eget driv och stort resultatfokus. Vidare är du affärsinriktad och lösningsorienterad och trivs i en snabb och föränderlig miljö.

För att lyckas i rollen ser vi att du har många års erfarenhet inom storkundsförsäljning där du företrädesvis hanterat publika kunder och lagen om offentlig upphandling. Du har även kännedom om IT, mjukvara, Saas tjänster och lösningsförsäljning.

Vi tror även att du har
  • Påvisat goda resultat av komplex lösningsförsäljning (B2B)
  • Kunskap om affärs- eller ekonomisystem och komplexa helhetslösningar
  • Relevant utbildning inom exempelvis försäljning, marknadsföring eller ekonomi, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
  • Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska
Mer om Visma
Hos oss i Visma PubliTech kommer du inte bara arbeta inom en av Europas ledande IT-koncerner - du kommer att vara en del av en miljö som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet. Visma är mer än bara systemlösningar - våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Flexibilitet i alla skeden av livet: Vi vet att du är så mycket mer än bara ditt jobb. Det är därför viktigt för oss att vi erbjuder dig en bra balans mellan fritid och arbetsliv. Vi har en flexibel hybridmodell mellan arbete hemifrån och på kontoret utifrån behov och önskemål.

Gör skillnad från dag 1: Vi vill se dig äga din roll, och ger dig således frihet under ansvar för att nå de mål som är uppsatta när det kommer till försäljning och kundvård.

Vi investerar i din framtid: När du börjar på Visma öppnar du dörren till oändliga möjligheter. Du kommer att mötas av engagerade ledare som bryr sig om och stöttar dig, och hjälper dig utvecklas både inom ditt specialistområde men även genom nätverk och andra kompetenshöjande aktiviteter.

Framför allt är vi ett team: Teamkänsla är det som får oss att kunna hålla våra löften och leverera på en hög nivå, men också det som gör att vi kan främja en hållbar företagskultur där vi stöttar och bryr oss om varandra.

Vi är oerhört stolta över vårt höga medarbetarengagemang som placerar oss på topp-tio procent i tech-branschen!

Ansökan
Du söker tjänsten via länken. Vi kommer gå igenom urvalet och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Wilhelm Brandelius, Försäljningschef, wilhelm.brandelius@visma.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om vår integritetspolicy här: https://www.visma.com/privacy-statement/sweden/
Mer info
Kontaktperson Wilhelm Brandelius
Telefon 0707521663
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma is a leading provider of core business software for a more efficient and resilient society. We simplify the work of companies and organisations of all sizes, empowering people and helping businesses grow and thrive.

Think of Visma as an ecosystem of companies, cultures, and people, united by shared values and the vision to shape the future of society through technology.