Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Kommunikativ Ekonomiadministratör för längre interimsuppdrag

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du bra på att skapa kontakter och vill anta en administrativ roll? Vi på Vindex söker nu en Ekonomiadministratör till vår kund. Uppdraget är ett interimsuppdrag som startar i september och beräknas pågå i ungefär tolv månader. I rollen kommer du sköta administrationen och ekonomihanteringen rörande externa projekt.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Fakturahantering
  • Administrativa uppgifter rörande projekt
  • Svara på frågor från kunder och interna kontakter
  • Kontakt med interna och externa intressenter
  • Uppföljning av projekt
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som projektadministratör och hanterat liknande arbetsuppgifter i dina tidigare roller. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, i tal och skrift. Då rollen innebär breda kontaktytor tror vi att du är stark kommunikativ och bra på att bygga långsiktiga kontakter. För att lyckas i den här rollen tror vi även att du är strukturerad och trygg i hur ditt arbete ska prioriteras!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SBEKASS2609. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Beijer (sofia.beijer@vindex.se, 070-955 06 57) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiadministratör? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren