Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Ekonomiassistent till vårdbolag

Ansök nu

Vill du anta en roll med goda utvecklingsmöjligheter? Vi på Vindex är just nu på jakt efter en interim Ekonomiassistent till vår kund. Uppdraget startar i augusti och pågår i nio månader. I rollen hanterar du bland annat kund- och leverantörsreskontra, avstämningar samt viss löneadministration. I rollen erbjuds du även möjligheten att växa i din roll och framgent ta dig an löpande redovisning och bokslut.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Ekonomiassistent till vårdbolag:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Viss löneadministration
  • Avstämningar
  • Utläggsredovisning
  • Momsdeklaration
  • Förekommande ad hoc-uppgifter
Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Ekonomiassistent till vårdbolag:

Vi söker dig som har något års erfarenhet i rollen som ekonomiassistent. Vi lägger dock stor vikt vid din nyfikenhet och din vilja att lära. Utöver det ser vi gärna att du har ett genuint systemintresse och kunskaper i Excel. Du är dessutom noggrann och analytisk med en känsla för struktur. Till sist kommunicerar du obehindrat på svenska, i tal och skrift.

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JKEKASS2234. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kolm (josefine.kolm@vindex.se, 070-811 32 32) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Ekonomiassistent

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juli 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare