Hoppa till innehåll
Bli egenföretagare på Veteranpoolen i Bromma!

Vi söker dig som vill ta Veteranpoolens verksamheten i Bromma till nästa nivå! Vi lovar att du får en utvecklande, varierande och mycket rolig framtid.

Verksamheten i Bromma har många löpande uppdrag hos både privatkunder, företag och kommuner. Hos våra veteraner finns all kompetens för att bemanna uppdragen som du säljer in samtidigt som du identifierar nya affärsmöjligheter i distriktet. Hos oss kan vi bemanna alla typer av uppdrag och ofta rekryteras veteranerna direkt till ett uppdrag.

Distrikt Bromma servar Bromma, Ekerö och Hässelby/Vällingby så distriktet har en stor potential att utvecklas.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare som du arbetar tillsammans med. På supportkontoret i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag. Vi stödjer dig i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi, utbildning och marknadsföring. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och stöttar dig ekonomiskt att driva ditt företag. Vi vill att du ska lyckas och vara en del i vårt goa gäng!

Vem är du?

För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är även viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera medarbetare. Du bör ha vana av försäljning samt av företagsadministration.

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation i 55 distrikt omsätter vi idag 480 MKR.

Låter det spännande?

Vi gillar det vi gör, och vi vet att vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar av sig! Vi hoppas att vår arbetsglädje smittat av sig även på dig och att vi lyckats väcka nyfikenhet hos dig. Anta utmaningen och klicka på Ansök-knappen så att vi får möjlighet att lära känna dig, berätta mer om Veteranpoolen och vad vi erbjuder dig!

Vill du ha mer information om distrikt Bromma och om Veteranpoolen som franchisegivare innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila så berättar vi mer.

Välkommen till oss!
Anna Johannesson

070-771 6584

anna.johannesson@veteranpoolen.se

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation har vi en tillväxt på över 25 % och omsätter idag 480 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 55 lokalkontor i Sverige och har sitt supportkontor i Göteborg.
Veteranpoolen Etablering logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
28 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sundsvall
Försäljning
Företagslogga
Lidköping
Försäljning
Företagslogga
Linköping
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Järfälla
Försäljning
Företagslogga
Solna
Försäljning
Företagslogga