Hoppa till innehåll
Verified logotyp

Solution Manager till Verified

Ansök nu
SaaS- bolaget Verified växer och söker nu en Solution Manager! Här kommer du till en roll där du kommer att hantera relationen med kunder och intressenter med hjälp av dina kunskaper inom kommunikation och relationer. Om du har tidigare erfarenhet inom exempelvis projektledning eller från en kundvårdande roll kan det vara dig vi söker!

Information om kundföretaget
Verifieds resa startade 2012 med fokus på elektronisk signering- och identifiering. Sedan dess har utvecklingen gått snabbt och idag erbjuds en komplett produktportfölj inom digital signering, identifiering och systemstöd för processer kopplade till antipenningtvätt. Verified har verksamhet i flera länder runt om i Europa och det svenska kontoret kommer inom kort att flytta till nya lokaler i Solna där tjänsten kommer vara placerad. Kontoret i Solna kommer att bestå av ca 50 medarbetare. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter med tanke på den resa de gör som företag, och möjligheten att vara med och påverka processer, rutiner och utveckling.

Arbetsuppgifter
Som Solution Manager kommer du att spela en viktig roll i kundresan, från att implementera och stödja kundlösningar och följa resan från första kontakt till fullt fungerande. Du kommer att bli expert på några av de viktigaste produkterna och hjälpa kunderna att hitta den bästa lösningen. Du kommer fokusera på att samordna människor och processer för att säkerställa att projekten levereras i tid och ger önskat resultat.

Du kommer bland annat att:
 • Se till att projekt levereras i tid, enligt plan och budget
 • Utveckla projektplaner, mål samt involvera alla relevanta intressenter och säkerställa teknisk genomförbarhet
 • Vara en nyckelperson för Verifieds produkter/ tjänster
 • Stödja försäljning i möten med kunder för att hitta rätt lösning
 • Följa upp projektets framsteg/utfall med hjälp av lämpliga system, verktyg och tidsplan
 • Skapa och underhålla projektdokumentation
Vi söker dig som:
 • Har en mycket god systemvana och kan med enkelhet sätta dig in i nya system
 • Har någon praktisk erfarenhet av projektledning, försäljning eller service sedan tidigare
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen kan ske på båda språken
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från ett SaaS-bolag och har ett tekniskt intresse. Det är även meriterande om du har en eftergymnasial utbildning.

Som person besitter du kompetenserna:
 • Serviceinriktad
 • Förtroendeingivande
 • Strukturerad
 • Kommunikativ
Information om tjänsten
Start: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt
Omfattning: Heltid. Tjänsten är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd hos Verified
Ort: Tjänsten är placerad i Solna och du kommer primärt arbeta på kontoret med möjlighet att även ibland arbeta hemifrån
Urval: Löpande
Kontakt: Paula Rosén

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Paula Rosén
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare