Hoppa till innehåll
Velux Svenska AB logotyp

VELUX Academy Trainer

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en skicklig hantverkare som letar efter ett nytt sätt att utnyttja din expertis och kompetens? Vill du dela din kunskap genom undervisning och utbildning? Vill du bli en del av ett av de starkaste varumärkena inom den globala byggmaterialsektorn? Då har vi rätt jobb för dig!

Om VELUX

VELUX Svenska AB är marknadsledande när det gäller takfönster med tillhörande solskydd och automatik på den svenska marknaden.

På VELUX har vi en önskan att förvandla människors hem genom att bidra med dagsljus och frisk luft i deras renoverings- eller ombyggnadsprojekt. För att nå detta mål prioriterar vi att ha goda relationer med våra professionella partners och som vår nya Tekniska Utbildare kommer du att spela en avgörande roll. Du kommer att hålla i både digitala och fysiska produktutbildningar som innefattar hela VELUX produktsortiment.

Om tjänsten

Ditt primära ansvar kommer att vara att koordinera och leverera utbildning till montörer, återförsäljare samt elever som går byggprogrammet och andra yrkesverksamma, hjälpa dem att förstå fördelarna med VELUX produkter och hur man monterar dem korrekt.

Dina viktigaste arbetsuppgifter kommer att vara följande:

Hålla i lokala produktutbildningar både digitalt och fysiskt allt enligt VELUX Academys utbildningspolicy, vilket säkerställer att all aktivitet är i linje med företagets strategi

Koordinera och planera utbildningar för olika yrkesgrupper i samförstånd med säljteam, kunder osv samt att ta ansvar för allt praktiskt upplägg kring utbildningsdagarna

Delta i montagevideos vid nyinstallationer, vanliga problem och felsökning på plats

Administration av utbildningar för uppföljning och utvärdering

Ha löpande samarbete med kollegor på kontoret samt våra utesäljare

Du kommer att antingen arbeta i Helsingborg eller Stockholm och bör räkna med 15-20 resdagar/år för att besöka och genomföra utbildningar hos kunder och för interna VELUX möten och evenemang.

Du kommer att rapportera till Technical Training Manager som befinner sig på vårt huvudkontor i Hørsholm, DK. Du kommer att ingå i ett dedikerat team av Tekniska Utbildare spridda över Danmark, Norge, Sverige och GBI. Teamet präglas av en härlig anda och vi stöttar varandra i de gemensamma utmaningar som vi möter.

Din profil

Vi föreställer oss att du är en erfaren hantverkare som t.ex. snickare eller takläggare som är redo att ta nästa steg i yrkeskarriären. Om du har ett stort tekniskt kunnande inom byggbranschen så ser vi till att lära dig det som återstår för att kunna bli en expert på VELUX produkter och tjänster.

För att trivas i jobbet är det viktigt att du:

Trivs i en utåtriktad position eftersom du kommer att träffa mycket människor och att du är bekväm med att prata inför både små och stora grupper.

Är strukturerad, har ett starkt eget driv och kan fatta beslut på egen hand. Detta är viktigt då stora delar av arbetet utförs självständigt.

Har B-körkort

Kommunicerar flytande på svenska samt talar och förstår engelska.

Har grundläggande datorkunskap

Tidigare erfarenheter som utbildare eller hantverkare kommer att värderas högt, samt att ha arbetet med VELUX produkter tidigare.

Vi erbjuder dig

VELUX Gruppen ger dig chansen att växa med oss. Att arbeta i en internationell miljö. Att vara en del av ett företag som är marknadsledande inom hållbart inomhusliv. VELUX Gruppen erbjuder spännande utmaningar, goda internationella karriärmöjligheter och en attraktiv arbetsmiljö med kompetenta och engagerade kollegor.

Vi är ett starkt värdebaserat företag med engagemang och ömsesidig respekt bland våra kärnvärden, samarbete och professionalism är avgörande för vårt sätt att arbeta. Samtidigt får du möjlighet att utveckla dig själv, både personligt och professionellt.

Ansökan och kontakt

Läs mer om VELUX koncernen online på www.velux.se, där kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och vad du kan förvänta dig av vår rekryteringsprocess.

Vi ser fram emot att få din ansökan och CV så snart som möjligt. Vi håller intervjuer löpande och stänger tjänsten när rätt kandidat hittas, så vänta inte med att ansöka!

Alla förfrågningar kommer att behandlas konfidentiellt.
Velux Svenska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 jan. 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

In the VELUX Group, we offer you a world of opportunities and the chance to create a bright future. From the forefront of the sustainable indoor living industry, we enable those who live, work and play under the roof transform their spaces and live a healthier everyday life with more daylight and fresh air.

The VELUX Group is an international, family-owned business with strong financial roots and each year we are able to create real impact by reinvesting in society, our employees and planet through our foundations.
Alongside the rest of our values, "courage" and "mutual respect" define our actions every day and how we wish to contribute to the world.
https://www.velux.se/

Liknande Jobb