Hoppa till innehåll
Veidekke Asfalt AB logotyp

Arbetsledare inom Asfalt - Stockholm

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Marie Borgström
Email
Trivs du med att leda, fördela och samordna arbete genom involvering är detta en tjänst för dig. Nu har du möjlighet att arbeta tillsammans med oss på Veidekke Asfalt i Stockholm/Mälardalen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med och stärka vår position i Stockholm/Mälardalen. I rollen som arbetsledare driver du våra projekt tillsammans med en Platschef, från kundkontakt till faktura, vilket ger en varierande och spännande vardag, men ställer också höga krav på att du är strukturerad och gillar att hålla ordning och reda runt dig. Vidare är du bekväm i att leda yrkesarbetare i dina projekt, samt att arbeta i våra digitala verktyg.

Kvalifikationer

Ser gärna att du har erfarenhet som yrkesarbete inom asfalt- eller anläggningsarbete. Du har en god förmåga att planera både kort- och långsiktigt för att underlätta planeringen för våra hand- och maskinlag.

Personliga egenskaper

Du har ett strategiskt, affärsinriktat och involverande syn- och arbetssätt. Du trivs med att ha många kontaktytor och skapar ett positivt och bra arbetsklimat för de du arbetar tillsammans med i ditt team.

Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar.
I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Veidekke Asfalt är det stora, lilla företaget som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd, och hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det laget före jaget, för det är då vi människor växer och skapar bra resultat tillsammans.

Vi tillverkar, provar och lägger ut asfalt i Skåne, Halland, Göteborg, Bohuslän och Stockholm. Asfalten tillverkas i våra moderna och miljövänliga asfaltverk och läggs ut av våra maskin- och handläggningslag. Hela verksamheten präglas av en god gemenskap, yrkesstolthet och nybyggar-anda. Vi är idag över 130 anställda, omsätter ca 550m sek och ingår i Veidekke-koncernen. HMS (Hälsa, miljö och säkerhet), involvering och engagemang gentemot våra medarbetare och kunder genomsyrar hela verksamheten.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta arbetschef Mikael Frisk, mikael.frisk@veidekke.se

Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Veidekke Asfalt AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 dec. 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Veidekke

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda.
Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång.
Vi driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en ännu mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar tillvara på människors olikheter.
Vi bygger med hjärta. Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2 200 anställda och en omsättning på ca 14,3 mdr SEK (2021).
https://www.veidekke.se/tjanster/asfalt

Liknande Jobb

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Fordon
Företagslogga