Hoppa till innehåll
Våtrumsteknik logotyp

Erfaren Platschef

Publiceringsdatum
22 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Martin Korsgren
Telefon
Ansök nu
Är du en erfaren chef inom ROT och vill arbeta i ett etablerat men växande företag med stark gemenskap mellan kollegorna? Då kan detta vara din nästa karriärmöjlighet!

Våtrumsteknik är ett framstående bygg- och installationsföretag med över 25 års erfarenhet av totalrenoveringar och stambyten av fastigheter. Företaget ingår i miljardkoncernen Circura där samarbetet mellan bolagen möjliggör engagemang i mångsidiga ROT-projekt. Huvudkontoret är nyligen inflyttat till Västberga, södra Stockholm, där man sitter i nyrenoverade och moderna lokaler.

Företaget söker nu en senior platschef/projektchef som kommer ansvara för total-, general- och samverkansentreprenader runt om i Stockholm. Nyligen har Våtrumsteknik bland annat tecknat ett större ROT-projekt i Huddinge Centrum samt flera stambyten, däribland med en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med över 900 lägenheter.

Om tjänsten:
Som platschef kommer du ha ansvar för ett ROT-stambytesprojekt. Du kommer vara delaktig tidigt under projekteringen för att kunna sätta din prägel redan från start. När produktionen sedan startar kommer du leda bygget på plats tillsammans med ett antal arbetsledare och som bollplank har du en engagerad arbetschef.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
  • Koordinering av projektering, deltagande i kalkylarbete samt ekonomiskt ansvar projekten.
  • Delaktighet vid inköp av underleverantörer.
  • Självständigt planera och leda personal och underentreprenörer i projekten.
  • Ledning och ansvar för en sund och säker arbetsmiljö.
  • Projektstyrning för att säkerställa att kvaliteten på projekten är i linje med företagets uppsatta mål och förväntningar.
  • Kontinuerlig kommunikation med beställare, hyresgäster och leverantörer.
  Dina egenskaper:

  Våtrumsteknik premierar engagemang och långsiktigt ansvarstagande, klassisk yrkesstolthet och kamratskap i alla led. Här bygger man med kvalité och samarbetar med återkommande UE, beställare och tar hand om sina kollegor. Som senior chef behöver du ha flera års erfarenhet från likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar.

  Entreprenaderna bedrivs ofta med kvarboende hyresgäster och Våtrumsteknik har många egna anställda yrkesarbetare, därför är din sociala kompetens och ledarskapsförmåga extra viktigt. Som erfaren chef kommer du också agera som mentor och förebild inom företaget.

  God administrativ förmåga i olika system och hög kompetens inom KMA och som BAS-U är viktigt. Du behöver också vara helt bekväm med att hantera dator och telefon i olika digitala plattformar samt att du kan formulera dig tydligt i tal och skrift.

  Som platschef hos Våtrumsteknik har du tillsammans med din arbetschef ekonomiskt ansvar för bygget och det är därför av stor vikt att du är kunnig inom entreprenadjuridik, ekonomi och byggproduktion.

  Du erbjuds:
  • En trygg arbetsgivare med mycket god orderstock.
  • Positiv arbetskultur med en engagerad grupp medarbetare som trivs tillsammans och deltar i olika aktiviteter.
  • En arbetsgivare som satsar på personalvård och välbefinnande.
  • Bra lön och goda möjligheter till personlig och professionell utveckling inom företaget och Circura koncernen.
  • En sammansvetsad organisation som stöttar varandra och ser till att arbetsbelastningen är jämnt fördelad.

  Vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande.
  I samband med denna rekrytering kommer det utföras bakgrundskontoroll.

  Frågor besvaras av HR-chef Martin Korsgren, 0739-401905, varmt välkommen!

  Liknande Jobb

  Våtrumsteknik logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  19 mars 2024 (25 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Vår affärsidé är att genomföra de smidigaste stambytena för boende och beställare genom att ha majoriteten av personalen anställda direkt av Våtrumsteknik.

  Vi har två dotterbolag Våtrumsgross och Mälar-el & Teleteknik