Hoppa till innehåll
Vardaga logotyp

Sommarvikarier på heltid sökes till Vardaga hemtjänst i Hägersten

Ansök nu
Nu söker vi på Vardaga Hägersten Dig som vill jobba dag, kväll och helg i sommar.

Att jobba inom hemtjänsten är ett "luftigt" yrke - man får röra sig fritt och se mycket, det uppskattar många. Och så träffar man så intressanta personer, säger Marianne Andersson på Vardagas hemtjänst Norrmalm.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Hos oss får du
  • Möjlighet att stötta människor i sin vardag samtidigt som du växer och utvecklas som person.
  • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra kunder
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension och tillhörande försäkringar.

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Arbetet består av att hjälpa äldre personer i deras egna hem med socialt stöd, personlig omvårdnad, serviceinsatser såsom inköp och städ och svara på trygghetslarm. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra social dokumentation samt utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation från sjuksköterska. Tack vare dig kan våra kunder fortsätta att bo kvar hemma och behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Om Vardaga Vantör

Vardaga Hägersten har sitt kontor i ljusa lokaler nära Axelsbergs centrum och T-bana. Vi är ett familjärt team med höga ambitioner och stort fokus på trivsel och gemenskap; vi stöttar och hjälper varann för att dagen ska bli så bra som möjligt för oss alla, både medarbetare och kunder.
  • Vi har en tydlig organisation när det gäller olika roller, rutiner och vad som förväntas av våra medarbetare ute hos kund.
  • Vi har närvarande chefer - så att våra medarbetare får den stöttning de behöver.
  • Vi har ett demensteam med fördjupad kunskap inom området demens och som coachar sina kollegor i arbetet med våra kunder som har en demenssjukdom.
Din erfarenhet och kunskap
Vi tror att du som söker dig till oss:
  • lockas av ett arbete som är varierat och som förstår vikten av ett gott bemötande i alla situationer.
  • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta eget ansvar.
  • är nyfiken på andra människor och har ett socialt förhållningssätt.
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana, erfarenhet av dokumentation och körkort är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.


Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enl. ök.

Har du frågor? Kontakta gärna: verksamhetschef Helena Högquist via e-post, helena.hogquist@vardaga.se.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga, läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 32 , Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardaga erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare