Hoppa till innehåll

Hemtjänstpersonal till Östermalm DAGTID 100% Vikariat

Nu söker vi på Team Skeppargatan en Undersköterska för arbete inom hemtjänsten. Vi erbjuder ett stimulerande arbete och flera förmåner.

Att jobba inom hemtjänsten är ett "luftigt" yrke - man får röra sig fritt och se mycket, det uppskattar många. Och så träffar man så intressanta personer, säger Marianne Andersson på Vardagas hemtjänst Norrmalm.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Hos oss får du
  • Möjlighet att stötta människor i sin vardag samtidigt som du växer och utvecklas som person.
  • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra kunder
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension och tillhörande försäkringar.

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Arbetet består av att hjälpa äldre personer i deras egna hem med personlig omvårdnad, serviceinsatser såsom inköp och städ och svara på trygghetslarm. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra social dokumentation. Tack vare dig kan våra kunder fortsätta att bo kvar hemma och behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Om Vardaga Hemtjänst Team Skeppargatan

Hos oss arbetar ca 50 medarbetare och vi bemannar hemtjänsten alla dagar i veckan. Vi har kontor nära tunnelbanan och våra kunder bor på Östermalm. Vi har en tydlig organisation när det gäller olika roller, rutiner och vad som förväntas av våra medarbetare ute hos kund. Det arbetar tre gruppchefer och en verksamhetschef som finns tillgänglig under vardagar för att stötta dig i ditt arbete.

Vi har ett demensteam med fördjupad kunskap inom området demens och som coachar sina kollegor i arbetet med våra kunder som har en demenssjukdom. Kanske vill du bli en del av teamet?

Din erfarenhet och kunskap
Vi söker EN medarbetare som:

Är färdigutbildad undersköterska med erfarenhet av äldreomsorg (helst hemtjänst).
Vill och kan jobba heltid med tjänstgöring varannan helg.
Är en kreativ person som vågar tänka själv och ta eget ansvar.
Är nyfiken på andra människor och har ett socialt förhållningssätt.
Tycker om att röra på dig (gå) då arbetet är rörligt och en del att gå utomhus.

Tjänsten är ett vikariat mellan januari till augusti år 2024 med bra möjligt till en tillsvidareanställning.


Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Januari 2024
Sista ansökningsdag: 30 november 2023
Har du frågor? Kontakta gärna oss på mejlen: Irina.potapoff-timoniemi@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 32 , Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

På Vardaga erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Vardaga logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Sundbyberg
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Stockholms stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Tyresö
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga