Hoppa till innehåll
Vapehuset Scandinavia AB logotyp

SEO Specialist sökes till Vapehuset i Stockholm

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Hos Vapehuset Scandinavia AB adresserar vi ett globalt hälsoproblem – bekämpningen av rökvanor. I Sverige röker idag c:a 6% av befolkningen dagligen, vi strävar efter att minska dessa siffror genom att erbjuda hälsosammare tobaksfria alternativ på nätet.

Som ledande aktör inom e-handel för vape i Sverige driver Vapehuset Scandinavia flera olika onlinebutiker med tiotusentals återkommande kunder. Vi säljer produkter både direkt till konsumenter men även till företag runt om i hela landet. Vi har dessutom nära samarbeten med flera välkända kedjor. Vi arbetar främst utifrån vårt kontor på Stadshagen, Stockholm. Vi är idag c:a 15 st anställda varav 5 st arbetar från Stockholms-kontoret.

Din Position
Som en del av vårt duktiga team kommer du att ha en kritisk roll i att höja vår närvaro i organiska sökresultat. Du kommer att hjälpa till att utveckla och implementera SEO-strategier, hantera olika SEO-relaterade uppgifter som t.ex. länkbygge, sökordsanalys, content och annat för att förbättra vår synlighet online. Du blir en del av ett framstående team med över 10+ år av erfarenhet inom SEO.

I dagsläget är Vapehuset.se en av Sveriges absolut största vape-sajter på nätet mycket tack vare vårt högkvalitativa produktsortiment tillsammans med en stor återkommande kundbas.

Vad vi eftersöker

Vi söker en engagerad och driven SEO-specialist med en djupgående förståelse och erfarenhet av SEO. Du bör ha förmågan att arbeta strategiskt och tekniskt med SEO och innehållsstrategier, med en helhetssyn på sökmotorsoptimering. Vi eftersöker främst dig med mångårig erfarenhet av SEO i praktiken, antingen inom ett SEO-företag eller på egen hand.

Krav och meriter:
  • Mångårig erfarenhet av SEO-arbete
  • Kompetens inom innehållsanalys och länkstrategier
  • Förmåga att genomföra tekniska SEO-granskningar och sökordsanalys
  • Kunskap i SEO-verktyg såsom Ahrefs, Moz, Google Search Console
  • God organisatorisk förmåga och vana vid att arbeta med flera projekt samtidigt

Tjänsten gäller heltidsanställning med 6 mån provanställning.

Varmt välkomna att ansöka!

Daniel - COO
Vapehuset Scandinavia AB
Vapehuset Scandinavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vapehuset Scandinavia AB är ett företag som präglas av starka värderingar som samarbete, innovation, och inkludering. Vi erbjuder en stöttande miljö där varje idé värderas och möjlighet till att testa nya saker uppmuntras.