Hoppa till innehåll
Vannetukku Fi Oy logotyp

Fältsäljare till Tyrelia.com

Om tjänsten:
Som fältsäljare ansvarar du för försäljningen inom distriktet med eget kundansvar. Du kontaktar och besöker både nya och befintliga kunder inom distriktet och jobbar mot att bygga relationer och ökad försäljning samt tillväxt. Planering och uppföljning är en viktig del i arbetet för att lyckas. Du reser mycket inom distriktet med vissa högprioriterande områden och utgår ifrån hemmakontor samt rapporterar till Försäljningsdirektör.
Placeringsort: Stockholm med omnejd.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som är "driven/ivrig/hungrig" att öka försäljningen och vill bidra till ett långsiktikt relationsbyggande med kunderna under många år framåt, har tidigare erfarenhet av fältsäljarbete inom B2B eller B2C. Är din bakgrund även inom fordon eller däckfackhandel är det en stor fördel men ej ett krav. Du bör vara affärs-och lönsamhetsinriktad med fokus på mål och framgång. handlingskraftig och självgående, gillar att göra affärer och få till avslut. Utåtriktad och positiv samt ha lätt för att skapa relationer. Strukturerad och organiserad för att planera ditt arbete effektivt och på bästa sätt nå uppsatta mål och deadlines. Pratar Svenska samt har kunskaper i Engelska eller Finska. B-körkort.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan med CV, personligt brev, samt löneanspråk senast 30-September - 2023 till: rekry@vannetukku.fi

Intervjuer kan komma att ske löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor kontakta Försäljningsdirektör Patrik Lindström: patrik.lindstrom@tyrelia.com
Mer info
Kontaktperson
Patrik Lindström
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyrelia.com: tyrelia.com är ett av Nordens och Baltikums ledande nätföretag för däck och fälgar. Vårt centrallager ligger i Kouvola, Finland, där du hittar över 200.000 däck och fälgar för snabb leverans. Vi är officiell importör av många däck-,fälg- och servicemaskiner. Dessutom tillhandahåller vi ett stort urval av produkter från andra producenter. På tyrelia.com har vi över 100 däck- och fälg- experter som alltid är redo att betjäna dig på bästa möjliga sätt. Grundades 1964, och var en av de första aktörerna i branschen att sälja däck och fälgar online 2006.

Vi är ett snabbt växande familjeföretag som nu stärker vår position på marknaden i Sverige samt Norge och expanderar genom att bygga ett centrallager i Eskilstuna för dessa två marknader.

Liknande jobb