Hoppa till innehåll
ValueOne AB logotyp

ValueOne söker seniora inköpskonsulter för tillsvidareanställning

Ansök nu
Vi förstärker nu vårt redan kompetenta team och söker seniora inköpare med ambitionen att arbeta och bygga en karriär som konsult på ValueOne. Vi arbetar kontinuerligt med olika interims- och managementuppdrag och letar nu därför efter dig med flera års linjeerfarenhet, antingen som ledare eller specialist.

För rätt person kan vi erbjuda en plats i ett erfaret och kompetent gäng av inköpare och logistiker som hjälper till att utveckla och effektivisera våra kunders Supply Chain.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
  • en marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
  • marknadsledande tjänstepension
  • generös sjuk- och vårdförsäkring
  • friskvårdsbidrag
  • personlig coachning och karriärrådgivning
  • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
  • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org).
Om rollen
Som en av Sveriges ledande ledande konsultaktörer inom Supply Chain Management söker vi på Valueone nu en eller flera seniora inköpskonsulter med bakgrund från olika linjeroller, antingen som specialist eller chef för tillsvidareanställning hos oss på ValueOne. Utöver olika spännande uppdrag så kan vi erbjuda en plats i ett starkt team av andra erfarna inköpare och logistiker samt möjlighet till en karriärutveckling där kompetensutveckling löper som en röd tråd.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig med gedigen erfarenhet av inköp, såväl av direkt som indirekt material. Värdefullt för de roller vi arbetar med är också kunskaper i strategiskt inköp, kategoristyrt inköp, leverantörsutveckling samt erfarenhet av upphandling och avtalsförhandling. Annan relevant erfarenhet som logistikchef eller olika planeringroller är även intressant. Vidare bör du ha lätt för att samarbeta med andra och ha erfarenhet av tvärfunktionellt arbete.

Som person ser vi gärna att du har en stark egen drivkraft, är initiativrik, självgående och resultatinriktad. Akademisk utbildning såsom civilingenjörsutbildning, industriell ekonomi, business management och logistik är meriterande, liksom goda kunskaper i engelska och svenska, i tal och skrift.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare