Hoppa till innehåll
Ansök nu
ValueOne söker en Supply Chain Coordinator med erfarenhet av 3PL för ett konsultuppdrag med möjlighet till tillsvidareanställning hos ett läkemedelsföretag i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas i början av oktober.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
 • marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
 • tjänstepension
 • sjuk- och vårdförsäkring
 • friskvårdsbidrag
 • personlig coachning och karriärrådgivning
 • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
 • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)
Om rollen
I rollen som Supply Chain Coordinator ansvarar du för att följa upp 3PL, hantering av avvikelser i transportflödet samt för analyser av data i SAP och Excel.

Möjlighet till distansarbete finns.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Analysera, värdera och sammanställa information rörande lager- och transportflöden.
 • Samarbeta med interna intressenter och externa 3PL-leverantörer.
 • Analysera och hantera masterdata.
 • Arbeta med ständiga förbättringar av processer och system.
Erfarenhet och kompetens
Till det här uppdraget söker vi dig som är i början av din Supply Chain-karriär och har erfarenhet av 3PL-hantering. En akademisk utbildning inom relevant område är önskvärd men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i ett större företag, exempelvis, läkemedel eller detaljhandel. Rollen som Supply Chain Coordinator kräver goda kunskaper i SAP och Excel samt att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi sätter stort värde på din analytiska förmåga och att du har kapacitet att hantera snabba förändringar då du kommer att arbeta i en snabbrörlig verksamhet. Vidare är du en skicklig stakeholder manager och har lätt för att kommunicera med intressenter inom och utanför organisationen. Du är en problemlösare och aktiv person som har lätt för att ta egna initiativ och driva dina uppgifter framåt.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Frank Hemgren på telefon: 070 748 18 91 alternativt 010 332 29 20.
Mer info
Sista ansökningsdag
18 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare