Hoppa till innehåll

Senior Inköpare Indirekt material

ValueOne söker en erfaren Senior Inköpare av Indirekt material och tjänster (IM&S) för ett konsultuppdrag hos ett företag i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på cirka sex månader.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
  • marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
  • tjänstepension
  • sjuk- och vårdförsäkring
  • friskvårdsbidrag
  • personlig coachning och karriärrådgivning
  • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
  • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)
Om rollen
Som Senior Inköpare kommer du att utföra inköp av indirekt material och tjänster på företaget. I uppdraget ingår att förhandla och skriva avtal med leverantörer. Distansarbete är möjligt till viss del.

Erfarenhet och kompetens
För att bli aktuell för uppdraget krävs att du är en mycket erfaren och skicklig förhandlare med erfarenhet av inköp av IM&S. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är obligatoriskt. Då du kommer att ha många kontakter med leverantörer såväl som med interna intressenter är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Tack vare din gedigna inköpserfarenhet är du en ”startsnabb” person som kan landa springande i ett uppdrag och får saker gjorda.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Vi hanterar ansökningar och tillsätter uppdrag löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Frank Hemgren på telefon: 070 748 18 91 alternativt 010 332 29 20.
ValueOne AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 jan. 2024 (47 dagar kvar)

Fler jobb från samma arbetsgivare

Västerås
Ekonomi
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Västerås
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Järfälla
Transport & Logistik
Företagslogga
Sundbyberg
Transport & Logistik
Företagslogga