Hoppa till innehåll

Senior inköpare Facility Management

ValueOne söker en Senior inköpare av Facility Management (FM) till ett längre konsultuppdrag hos en av våra kunder i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas i december och löper på minst tolv månader med möjlighet till förlängning.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
 • marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
 • tjänstepension
 • sjuk- och vårdförsäkring
 • friskvårdsbidrag
 • personlig coachning och karriärrådgivning
 • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
 • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)
Om rollen
I rollen som Senior inköpare Facility Management ansvarar du för inköp och avtal gällande varor och tjänster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Genomgång av befintliga ramavtal
 • Projektleda flytt/förändringar av kontorslokaler
 • Utveckla strategier för relevanta kategorier.
 • Göra en översyn över och minska antalet leverantörer.
Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig som är driven och flexibel och inte är rädd att ta plats i en organisation. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kategorier och vi ser det som en fördel om du har vana från att utbilda organisationer i inköp. Du bör även vara van att hantera, förhandla och revidera avtal. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är självgående, ansvarsfull och har lätt för att skapa och utveckla relationer med intressenter internt såväl som externt.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Frank Hemgren på telefon: 070 748 18 91 alternativt 010 332 29 20.
ValueOne AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
22 dec. 2023 (18 dagar kvar)

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sundbyberg
Transport & Logistik
Företagslogga
Järfälla
Transport & Logistik
Företagslogga
Västerås
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Järfälla
Transport & Logistik
Företagslogga
Järfälla
Transport & Logistik
Företagslogga