Projektledare till Valtria Sweden i Stockholm

Projektledare till Valtria Sweden i Stockholm

Valtria Swiss AG söker projektledare till nyetablerade Valtria Sweden AB i Stockholm. Läs mer nedan och sök redan idag.

Valtria Swiss AG nyetablerar med egen organisation i Sverige och söker nu efter projektledare som kommer spela en betydande roll för deras fortsatta framgång i Sverige. Har du erfarenhet av projektledning inom teknikintensiva anläggningar, fördelaktigt från bygg- eller processindustrin? Är du affärsinriktad och motiveras av stort eget ansvar? Då är detta jobbet för dig, välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som projektledare kommer du ha en avgörande och central position i leveransen av de nyckelfärdiga projekt som Valtria Swiss AG är specialiserade i att konstruera. Här får du chansen att arbeta inom en trygg och stabil koncern som är experter inom sitt område. Även om detta är ett väl etablerat varumärke, så kommer du ändå att få vara med på den spännande tillväxtresan i Sverige och möjlighet att påverka den från start.

Dina arbetsuppgifter

Din roll som projektledare innefattar att delta i anbudsfasen, projektplanering, ekonomisk uppföljning, inköp samt att säkerställa att projekten håller sina ledtider mot kunden. Sammanfattningsvis är dina ansvarsområden att:
  • kommunicera, engagera och motivera personal och kunder.
  • ha struktur-, planerings- och samordningsansvar.
  • kontrollera byggprojekt av varierande komplexitet och storlek.
  • driva projekt från användarspecifikation till slutlig implementering och idrifttagning.
  • vara ansvarig för olika kommersiella kontakter med både entreprenörer och leverantörer.
  • utföra ekonomisk planering och projektuppföljning.
  • utveckla kundrelationer och främja ytterligare försäljningsmöjligheter.
  • vara platsansvarig för arbetsmiljön.
  • ha projekt främst inom Sverige, men även projekt i andra länder i Norden.
Värt att veta

Du utgår från kontoret i Kista och du samordnar samt rapporterar till Sverigechefen. Du planerar din egen tid och har frihet att organisera den på ett sådant sätt som du själv anser passar dina arbetsuppgifter bäst, men du ska ändå vara tillgänglig för dina kollegor och övriga kontakter. Detta kan ibland innebära att du behöver arbeta utöver vanlig kontorstid under vardagar.

Det förekommer resor i tjänsten, både i och utanför Sverige.

Vi söker två projektledare, där en av positionerna är öppen för en person med mindre erfarenhet. För den positionen kommer vi att bedöma dig efter potential och den kompetens som krävs för att bli en framgångsrik projektledare, oavsett om du har många års erfarenhet eller om du är i början av din karriär. Vi ser gärna att du har en stark vilja att lära och utvecklas inom området, vi kommer att väga in detta när vi bedömer din ansökan.

Våra förväntningar

För att vara aktuell för rollen måste du ha ett giltigt körkort B och ha goda kunskaper i svenska samt engelska. Vi ser också att du har några års erfarenhet som projektledare inom anläggning, bygg- eller processindustrin alternativt annan relevant erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av renrumsprojekt, GMP, ISO 14644 eller annat relaterat till vår huvudmarknad.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som projektledare kommer du att arbeta tätt tillsammans med både beställare och underleverantörer, vilket kräver att du har en hög kommunikativ förmåga, är service- och målinriktad. Eftersom du kommer ha en nyckelroll med stor ansvarsfrihet, men att det samtidigt ställs höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för att skapa långsiktiga relationer, så är det avgörande att du är självständig, affärsmässig och strukturerad.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Linnea Wäringe
Telefon 0768830460
Email Mejla Linnea Wäringe
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Forskning & Utveckling, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech