Fullstack utvecklare

Fullstack utvecklare

Hola! "IT'S THE FEELING OF A START-UP, YET STABLE" så har en av våra utvecklare beskrivit vårt bolag.

Är du lockad av att genom din kompetens verkligen göra skillnad?

Valsea Technology är ett upscaling Techbolag som grundades 2018 i Marbella, där passionen för tekniken är det som genomsyrar byggandet och vidareutvecklande av vår plattform. Valsea Technology satsar nu på att utöka sin verksamhet genom ett tredje kontor i Stockholm. Vårt mål är att bygga upp det svenska kontoret med 30 st medarbetare innan 2023 är slut!

Vill du vara en viktig pusselbit för att driva oss framåt?

Valsea Technology använder sig av den senaste stacken och är "cutting edge" när det kommer till tekniken, allt för att skapa en förstklassig upplevelse för våra användare. Vår viktigaste tillgång är våra anställda, där utvecklarteamet har stor inverkan på bolagets framgångar.

Tekniken och medarbetarna är vårt huvudsakliga fokus och vår vision är att skapa nästa generations plattform inom iGaming, för att på sikt bli världsledande i branschen. Vårt team skapar allt inhouse, från start till mål. Teamarbete, dialog och idérikedom präglar det dagliga arbetet på Valsea.

Hos oss kommer du få vara med att förändra branschen, befinna dig i teknikens framkant, arbeta med kunniga kollegor, utveckla dig själv och bolaget samtidigt som du kommer ha väldigt kul på vägen. Vi tror på att allting vi gör spelar roll, framgångar, lärdomar och nytänkande tar oss tillsammans mot vårt mål.

Tycker du att det låter som en intressant plats för dig? Sök och boka en biljett på vår raket och berätta för alla dina vänner om Valsea Technology.

Vi söker dig med lång erfarenhet av utveckling, som är i trygg i din kompetens och som vill ingå i vårt agila produktutvecklingsteam i Marbella med placering i Stockholm. Vårt kontor i Stockholm ligger på Kungsgatan, ett stenkast från Stureplan/Hötorget.

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till:

Petra Fekete på +46 (0) 70 917 09 73 eller på petra.fekete@valsea.com

Jacob Nilsson på +46 (0) 73 508 13 81 eller på jacob.nilsson@valsea.com

Observera att Valsea Technology inte har möjlighet att sponsra arbetstillstånd för sökande utanför EU.
Mer info
Kontaktperson Petra Fekete
Telefon 070 917 09 73
Område Stockholms stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Valsea is a global technology consultancy that consistently delivers engaging digital experiences for our clients. Our strategy seamlessly integrates software design and engineering to create advanced, innovative, data-driven technological solutions.