Hoppa till innehåll
Vaccin.nu logotyp

Sjuksköterska/Vaccinatör

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ida Gutniak
Telefon
Ansök nu
Vi växer, såväl geografiskt som i antal anställda
Därför söker vi nu fler som vill känna på hur en attraktiv och annorlunda arbetsplats för sjuksköterskor kan vara. Närvarande chefer, mysiga lokaler, och välutbildade kollegor där ordet vikarie inte existerar.

Sammanhållning, utbildning och trevliga arbetstider
Som sjuksköterska på Vaccin.nu blir du expert på vaccinationer av såväl stora som små! Underbara kundmöten som ger glädje under arbetsdagen. Vaccin.nu söker dig som har god hand med barn, är serviceinriktad, driven, lyhörd och flexibel.

Arbetet kräver att du är självgående och kan fatta snabba beslut, och även att du är ödmjuk nog att be om hjälp i situationer där du inte känner dig hundraprocentigt säker.
  Utbildning
  Som sjuksköterska på Vaccin.nu kommer få en gedigen introduktion och erbjudas fortbildning och spännande föreläsningar inom området. Vi ser även till att ha en fin och familjär sammanhållning vilket resulterar i många roliga events under året!

  Mycket gott renommé
  Vår verksamhet består för närvarande av vaccinationsmottagningar på Kungsholmen, i Vasastan, i Vällingby, samt en omfattande mobil vaccinationsverksamhet med över 600 stopp under vår- och sommarhalvåret. Dessutom vaccinerar vi ute på mässor och företag samt hjälper regionen med såväl covid-vaccinationer som influensa- och pneumokockkampanjer.

  Trevliga arbetstider
  För våra mottagningar i Stockholmsområdet varierar arbetstiderna veckovis mellan samtliga mottagningar enligt ett rullande schema, och man förväntas även kunna vara en del av den mobila verksamheten om behov uppstår.

  Schyssta villkor
  Som fast anställd har du:
  • 5 000 kr i friskvårdsbidrag
  • marknadsmässiga löner
  • inflytande över din arbetsplats
  Önskemål på sökande sjuksköterskor
  • Gärna erfarenhet från klinisk verksamhet, men ej krav
  • Flytande svenska samt god kunskap i engelska (tal och skrift)
  • Van att hantera digitala lösningar och journalsystem
  • Körkort (helst manuell)
  Vaccin.nu logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  05 jan. 2024 (27 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Vaccin.nu representerar en ledande aktör inom vaccinationssektorn i Sverige, etablerad sedan 1985. Opererande som ett familjeägt företag, specialiserar sig organisationen på att erbjuda ett omfattande sortiment av vacciner, förvaltat av kvalificerad personal. Med ett brett nätverk av mottagningar och mobila bussar, ofta stationerade vid kommersiella knutpunkter som gallerior och varuhus, strävar Vaccin.nu efter att göra vaccinering så tillgängligt som möjligt för allmänheten.

  I samarbete med Smittskyddet och Region Stockholm, ingår Vaccin.nu i Vårdval Vaccination, vilket betyder att företaget bidrar med en betydande vaccinationskapacitet. Detta samarbete omfattar även gemensamma ansträngningar för att begränsa spridningen av bekämpningsbara sjukdomar. Vidare deltar Vaccin.nu årligen i regionens kampanjer, som erbjuder kostnadsfria influensa- och pneumokockvaccinationer till riskgrupper, understrykande organisationens engagemang i folkhälsa.

  Sammantaget positionerar sig Vaccin.nu som en trovärdig och kompetent partner inom vaccinationsområdet, med en lång historia av dedikation till folkhälsan.

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Stockholms stad
  Data & IT
  Företagslogga
  Danderyd
  Bank, Finans & Försäkring
  Företagslogga

  Liknande Jobb

  Norrtälje
  Hälsa & Sjukvård
  Företagslogga
  Huddinge
  Hälsa & Sjukvård
  Företagslogga