Hoppa till innehåll
UVA LIDKÖPING AB söker nu en Eftermarknadssäljare – Är du den vi letar efter?

Vilka är vi?
UVA LIDKÖPING AB utvecklar, marknadsför, tillverkar och installerar slipmaskiner med kringutrustning inom området högprecisionsslipning och har levererat över 10 000 maskiner runt om i världen. Med en lång historia som ledande global leverantör av precisionsslipmaskiner har UVA LIDKÖPING sitt huvudkontor och största tillverkningsenhet i Lidköping, ett filialkontor i Bromma samt helägda dotterbolag i Tyskland, USA, Kina och Indien. Företaget har ca 150 anställda och omsätter ca 400 MSEK/år.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som en del av vår eftermarknadsavdelning kommer du att arbeta med tekniska förfrågningar och order från kunder och våra dotterbolag runt om i världen. Det inkluderar reservdelar, uppgraderingar, reparationer och service till våra maskiner. Du kommer att vara delaktig i hela processen från offert till leverans och godkännande, och till din hjälp finns dina kollegor på olika avdelningar inom företaget – på plats i huset. Detta är en spännande roll inom en modern, prestigelös och trivsam arbetsmiljö där du får möjlighet att dagligen arbeta i en internationell miljö med internationella kontakter– med fokus på relationsbyggandet.

Vem är du?
Vi värdesätter att du har en teoretiskt och/eller praktisk bakgrund inom teknik, gärna inom mekanik och elektronik. Har du även erfarenhet från tillverkningsindustrin så kommer denna kunskap att komma till nytta. Kundrelationer är hjärtat i denna roll och vi ser att du har förmågan att skapa och vårda dessa på ett kreativt och professionellt sätt. Din flexibilitet och vilja att anpassa dig till olika situationer kommer att vara en tillgång i vårt team där samarbete och kommunikation är nyckeln. Att du har erfarenhet av Office-paketet och Monitor-affärssystem är en fördel, då dessa är dina verktyg för att kunna utföra ditt dagliga arbete. Goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt, är avgörande i vår internationella närvaro.

Så, är du redo att dyka in i en värld av spännande teknik och utmaningar? Vill du vara en del av vårt kunniga och produktiva team?

Upplysningar om tjänsten
Denna tjänst är förlagd på plats i Bromma, Stockholm. Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Du kommer att bli direktanställd på UVA LIDKÖPING AB.

Ansökan
Ansökan sker via denna annons. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor eller mer information gällande annons- eller ansökningsprocess kan du vända dig till ansvarig kontaktperson på OnePartnerGroup Skaraborg, Evelyn Wiseby på +46 72 377 51 78. Kontaktperson på UVA LIDKÖPING AB är Eftermarknadschef, Bengt Sandelowsky, 08- 634 75 50

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Läs mer om oss här: https://www.onepartnergroup.se/

 
UVA LIDKÖPING AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
01 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
https://www.uvalidkoping.com/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kristinehamn
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Lidköping
Industri & Anläggning
Företagslogga
Kristinehamn
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Huddinge
Marknadsföring
Företagslogga