Fullstack utvecklare med web i fokus

Fullstack utvecklare med web i fokus

Vår ambition är att ersätta fjärrkontrollen i ett modernt digitalt hem. För att nå dit jobbar vi tätt tillsammans med design, UX och utvecklare av olika slag. Ett axplock från vår teknikstack som bygger på modern teknik och arkitektur är micro services, Swift, Kotlin, Node.js och React.

Vi är ödmjuka inför våra förmågor och bryr oss mycket om vår produkt, våra användare och våra medarbetare.

Vi är idag cirka 10 utvecklare som levererar en högkvalitativ produkt genom att kontinuerligt utvärdera vårt arbete, genomför A/B tester, verifierar varandras kod genom code reviews och jobbar tillsammans med mob programming.

Vi tror på ansvarstagande och trygga team som tar eget ansvar över produkt såväl som arbetsbelastning och att lära och lära ut. Våra chefer microförvaltar inte. Snarare lägger de sin tid på vad de gör bäst - att hjälpa sina anställda att växa, förstå användarbehov, utforma tekniska strategier och ta fram produktvisioner.

Vi står inför många spännande utmaningar genom olika former av expanderingar och produktförändringar och nu behöver vi bli flera!

Denna roll kommer innebära en tyngdpunkt mot vår webapp byggd i Node.js och React, så du måste ha bra koll på Javasript och javascript-relaterade tekniker. Som fullstack-utvecklare har du även koll på backend-relaterad teknik (våra microservices är mestadels skrivna i PHP), men du tror stenhårt att Ingenjörsskapet - att lösa problem med ett agnostisk synsätt - är viktigast och att lära sig nya tekniker är lika naturligt som att utvecklingen går framåt.

Lika viktigt som viljan och nyfikenheten på att lära mer är också strävan efter att dela med sig av sin kunskap och att entusiasmera. Du gillar att diskutera olika lösningar, tekniska såväl som produkt- och affärsmässiga. Att kunna särskilja din roll från din person är viktigt vid strategidiskussioner kring olika initiativ. Du är senior till ditt sätt, har förståelse för att den tekniskt mest fulländade lösningen kanske får stå tillbaka för den affärsmässigt lönsamma även om din roll givetvis blir att förespråka det tekniska.

Kanske har du redan idag ansvar som tech lead för ett web team eller motsvarande. Kanske är du utvecklare i ett webteam och är redo för nästa steg i karriären och vill axla lite mer ansvar. Vi stöttar dig om du inte redan har den erfarenheten.

Jag som chef:

Som ledare uppmuntrar jag till eget ansvar och kreativitet kring både produkt och personlig utveckling. Jag är öppen, gillar diskussion och är tydlig. Jag uppskattar ett starkt driv och vill se dig utvecklas i din roll och som person. Din attityd och inställning är lika viktiga som formella kvalifikationer. Vårt samarbete fungerar som bäst när vi utmanar varandra från olika ingångsvinklar och enas i en gemensam väg framåt där jag givetvis stöttar dig för att du ska nå uppsatta mål.

Martin Börlin, CTO
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

tv.nu är Sveriges största tv-guide med över 2 miljoner unika besökare per vecka. tv.nu hjälper hela Sverige att alltid ha något att titta på, vare sig det är frågan om linjärt, streaming eller play. Affärsmodellen är att leverera relevanta annonslösningar till Sveriges ledande annonsörer.

tv.nu är en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, hitta.se, Blocket, Lendo m.fl. Bolaget har ca 20 anställda och sitter tillsammans med några av systerbolagen i ljusa lokaler i centrala Stockholm.