Hoppa till innehåll
Tuk Tuk MiddagOnline AB logotyp

Projektledare webbutik, framtidens butikschef

Tuk Tuk MiddagOnline AB,
Färdiglagad mat som riktar sig till personer som söker en sund och enkel livsstil.
Vi söker nu framtidens butikschef till vår webbutik och take-away butik, i Stockholm.

Tuk Tuk tillverkar och säljer färdiglagad mat under eget varumärke. Vi startade vår verksamhet redan 1998 och har framgångsrikt sålt färdiglagad mat, via 120 st detaljhandelsbutiker i Stockholm och Uppsala, Sedan ett par år har vi utökat sortimentet med svensk husmanskost. Våra kockar lagar all mat från grunden i vårt eget nybyggda produktionskök i Bredden, Infra City, norr om Kista. Vi har dessutom egna distributionsbilar och äger därmed hela kedjan från inköp ända fram till konsument.

Tuk Tuk söker nu en dynamisk Butikansvarig till vår nystartade Webbutik samt till vår befintliga take-away butik. Du blir ansvarig för att skapa rutiner och förutsättningar för att kundernas beställningar kommer fram i tid och finns tillgängliga i take-away butiken.

Vi utökar vår verksamhet med en webbutik. Tanken är att ge såväl företag som konsument i Stor Stockholmsregionen möjlighet till direktköp av vår uppskattade mat. Din uppgift blir att ansvara för uppbyggnaden av denna tjänst och för att organisera och strukturera denna spännande verksamhet, med ett unikt nytt koncept. www.tuktuk.se

Brinner du för ledarskap och struktur samt att jobba nära vår övriga verksamhet? Vi söker en medarbetare som är positiv och pålitlig, noggrann och ansvarstagande!
Vi söker dig som är serviceminded och trivs med kundkontakt, är du dessutom driven och engagerad, har lätt att ta människor, gillar att lös problem som kan uppstå. Stämde det in på dig - tveka då inte att söka tjänsten, det blir då du som blir vår nästa härliga medarbetare!

Vi erbjuder bra marknadsmässiga lönevillkor, plus förmåner för rätt person. Tjänsten är heltid, Under uppbyggnadsfasen lär arbetet bli intensivt men när näthandeln är i full gång, har man som ansvarig, klart flexibla arbetsdagar. Kontinuerlig utbildning för att lyckas i jobbet är en självklarhet.

Som Arbetsledare för logistiken kommer du bland annat att leda och fördela arbetet på ett effektivt och ansvarfullt sätt samt säkerställa hög servicenivå och medverka till att kunden får rätt beställning. Att sälja mat via webbutik har visat sig vara framtidens koncept och potentialen är enorm.

Du kommer samarbeta med ett team, till din hjälp har du ett gäng på 5 medarbetare. Du rapporterar direkt till VD.
Ansvara för inköp av förbrukningsvaror för pack/plock, inkommande/ utgående gods samt logistiken kring pack/plockprocessen för vidare distribution. Vi håller till i nybyggda lokaler i Stockholm, Bredden,
Infra City .

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att leda en grupp. Du har en förmåga att inspirera och skapa engagemang inom ditt team. Du behöver vara driftig, ha ansvarskänsla, behålla lugnet i utmanande situationer och en förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov. Ha en vilja att effektivisera och förbättra rutiner och arbetssätt. Du har minst ett par års erfarenhet av att organisera och vet vad det innebär att ge bra service.

Vi söker Dig som vill bygga något stort samt är en lagspelare, som förstår vikten av att bidra till en god arbetsmiljö. Då arbetet inom logistik innebär arbete men del lyft och att man rör sig mycket, behöver du ha god fysik. Har du erfarenhet som chef inom hotell/restaurang och eventkoordinering eller i livsmedelsbranschen eller har du tidigare arbetat som arbetsledare inom dagligvaruhandeln är det en viktig avgörande fördel.

Körkort med minst B-behörighet samt van datoranvändare inom Windows och Microsoft programmen är ett krav i denna tjänst. Vår digitala webbutik behöver du lära dig på plats, tidigare erfarenhet är meriterande samt om du har en talang för sociala medier. Även att Du kan kommunicera flytande i tal och skrift på svenska och engelska. Vi på Tuk Tuk jobbar smartare inte hårdare, med digital intelligens.

Vi går igenom ansökningarna löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Skicka din ansökan, med ett personligt brev samt CV till, dialog@tuktuk.se
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss först via e-post samt att du uppger ditt mobil nr, så återkommer vi med en första intervju på telefon.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tuk Tuk tillverkar och säljer färdiglagad mat under eget varumärke. Riktar sig till personer som söker en sund och enkel livsstil.
Vi startade vår verksamhet redan 1998 och har framgångsrikt sålt färdiglagad mat, via 120 st detaljhandelsbutiker i Stockholm och Uppsala, Sedan ett par år har vi utökat sortimentet med svensk husmanskost. Våra kockar lagar all mat från grunden i vårt eget nybyggda produktionskök i Bredden, Infra City, norr om
Kista. Vi har dessutom egna distributionsbilar och äger därmed hela kedjan från inköp ända fram till konsument

Liknande jobb