Hoppa till innehåll
Om tjänsten
Tryggsam hjälper kunder med problem rörande deras vardagssäkerhet. -Varje dag, dygnet runt . Tryggsam är i grunden ett Svenskt teknikbolag som själva utvecklar och säljer alla våra tjänster vi levererar.

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag med bas i Stockholm med verksamhet över hela landet. Vi vänder oss till dig med ett engagemang och driv utöver det vanliga. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg.

I samarbete med Tryggsam söker vi nu en Account manager till Tryggsams B2B avdelning. 
Om Rollen
Tillsammans med dina kollegor kommer du kontakta potentiella kunder och arbeta med direktförsäljning, mötesbokningar samt digitala möten där ni säljer in bolagsbevakning eller partnerprogram som är helt unika för marknaden. I rollen som Account Manager är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för att ansluta nya företag till våra tjänster. Företaget hjälper dig med prospektering. Du kommer att ansvara för övriga delar i säljprocessen och relationsskapande till förhandling, avtalsskrivning och leverans. 
Vem är du?
För att passa in hos oss på Tryggsam så tror vi att du är en driven och resultatinriktad person som utmanas och motiveras av en tydlig målbild. 

Tryggsam är en kreativ och nytänkande organisation där man har möjlighet att ta del av Tryggsams starka kultur och värdergrunder. Företaget har också ett stort fokus på mångfald och inkludering som är vägen till framgång! Du kommer ha möjlighet att göra karriär för det finns goda möjligheter till intern rörlighet. På det sättet bevarar vi den värdefulla kompetens vi söker. Läs gärna mer om Tryggsam på www.tryggsam.se. Löneutvecklingen är extrem god för dig som är driven.
Kvalifikationer
Tryggsam ger samma löfte till sina medarbetare som till sina kunder, peace of mind. För oss betyder det en arbetsplats som präglas av öppenhet och samarbete. Varje medarbetare är en ovärderlig del i framgången och företaget arbetar hårt för att alla ska känna den uppskattning de förtjänar.
 
Tryggsam i samarbete med B3 Personal söker dig som har erfarenhet av försäljning och/eller kundservice och vill ta nästa steg i din karriär. Vi tror att du har god affärsförståelse. Som person har du ett inre driv och en vilja att vinna affärer, och du är bekväm med att jobba självständigt. Att vara nyfiken och bygga affärsrelationer kommer naturligt för dig. 
 
  • Du är kommunikativ och drivs av att skapa nytta för verksamheten 
  • Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet.
  • Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska   
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat inom telecom- eller finansbranschen samt telemarketingmarknaden.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm. 
Ansökan
Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon. 
 
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (2 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare